Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διάρρηξη στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής: Έκλεψαν 30 λάπτοπ

Διάρρηξη στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχή...

Φωτογραφία ντοκουμέντο

Σε μία περίεργη διάρρηξη στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας προχώρησαν άγνωστοι δράστες που εισέβαλλαν στο κτίριο και αφαίρεσαν 30 φορητούς υπολογιστές.

Σε φωτογραφία ντοκουμέντο που κάνει το γύρο του διαδικτύου διακρίνονται δύο από τους διαρρήκτες να κινούνται στους χώρους του υπουργείου.

Οι κάμερες ασφαλείας του κτιρίου έχουν καταγράψει τουλάχιστον τέσσερις δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους να κινούνται στους ορόφους του υπουργείου εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως το κτίριο αυτό δεν είχε 24ωρη παρακολούθησηούτε υπήρχαν κάμερες ασφαλείας σε όλους τους χώρους του.

 Οι κάμερες τους έχουν καταγράψει πρώτα στον πρώτο όροφο του κτιρίου εκεί όπου στεγάζεται το τμήμα πληροφορικής του υπουργείου Εργασίας και στη συνέχεια στον ο όροφο του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας εκεί όπου σε μία αποθήκη βρήκαν και αφαίρεσαν τους 30 φορητούς υπολογιστές.

Η έρευνα της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη και αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια σε περίπτωση που υπάρχουν δακτυλικά αποτυπώματα ή τυχόν γενετικό υλικό που θα μπορέσει να δείξει τους δράστες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις