Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Dolce e Gabbana: Μια καθηλωτική Ιρίνα Σάικ «γευματίζει» με Τζέρι Χολ και Κάρε Οτις

Dolce e Gabbana: Μια καθηλωτική Ιρίνα Σά...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στο σουρεαλιστικό beauty φιλμάκι η Ρωσίδα καλλονή επιμένει στο μοιραίο μεσογειακό πρότυπο της ιταλίδας

«Il Pranzo- Το γεύμα».

Το αξεπέραστο γυναικείο πρότυπο του μεσογειακού αισθησιασμού με τα σκοτεινά μάτια και τα κατακόκκινα χείλη προβάλλεται στο ολοκαίνουριο μακιγιάζ της Dolce e Gabbana beauty με πρέσβειρα την 38χρονη Ρωσίδα καλλονή Ιρίνα Σάικ.

Το πανέμορφο super model πρωταγωνιστεί στο φιλμάκι και τη φωτογράφιση του Steven Klein με styling της Carine Roitfeld. Η Ιρίνα εμφανίζεται στην καμπάνια ως Italian bombsell πλαισιωμένη από άλλα μοντέλα και ντυμένη με μαύρο, δαντελένιο φόρεμα Dolce e Gabbana. Τα χείλη της μαγνητίζουν και το βλέμμα της καθηλώνει.

H σχετική ταινία μικρού μήκους γυρίστηκε σε ύφος σουρεαλιστικού θρίλερ γύρω από μια τραπεζαρία. Δίπλα στη μοιραία Ιρίνα συναντάμε δυο θρυλικά μοντέλα και αλλοτινά πρότυπα ομορφιάς, την 68χρονη Τζέρι Χολ και την 55χρονη Κάρε Οτις. Μαζί τους η κόρη της Τζέρι Χολ, Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ αλλά και νεότερα ονόματα της μόδας. Οι συσκευασίες των προιόντων καταλήγουν στην χαρακτηριστική χρυσή καρδιά- μιλάμε υγρό κραγιόν σε δυο τόνους, μάσκαρα, ρουζ και make up. To συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι πάντα επίκαιρο και trendy, αν και προφανώς βραδινό. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View