Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

H «Sylvie» και η δύναμη των γυναικών 50+ στο ελληνικό Marie Claire

H «Sylvie» και η δύναμη των γυναικών 50+...

Η Γαλλίδα ηθοποιός Φιλιπίν Λερουά-Μπολιέ εντυπωσιάζει στο «Emily in Paris» και όχι μόνο

Το αφεντικό της γλυκιάς «Εmily in Paris» στο Netflix είναι η δυναμική διευθύντρια Sylvie, που διαθέτει πυγμή, sexy γκαρνταρόμπα και κορμί θανατηφόρο.

Μια παριζιάνα, που απολαμβάνει απροκάλυπτα τον έρωτα σε ώριμη ηλικία, ενώ μισεί την αμερικάνικη νοοτροπία του μικροαστισμού. H 61χρονη Γαλλίδα ηθοποιός Φιλιπίν Λερουά-Μπολιέ που την υποδύεται στη δημοφιλή σειρά, λάμπει στο εξώφυλλο και στις εσωτερικές σελίδες του ελληνικού Marie Claire. To τεύχος του Οκτωβρίου κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 22/9. Η τηλεοπτική «Sylvie» μιλάει το ρόλο της, τη σχέση της με τη μόδα και τη δύναμη των γυναικών μετά τα 50.

«Η Σιλβί είναι ένα παράδοξο. Είναι μία τολμηρή γυναίκα που αγωνίζεται για τις αξίες της και την αγαπώ πολύ ακριβώς γι’ αυτό. Στην τελευταία σεζόν όμως βλέπω ξεκάθαρα το «τραύμα» που κουβαλάει», αναφέρει.

Αποκαλύπτει στο Marie Claire τα πρότυπά της  και υποκλίνεται στην ομορφιά των πολιτισμικών διαφορών σε πείσμα της παγκοσμιοποίησης. Τη βλέπουμε εκπληκτικά ντυμένη με μαύρο δέρμα και σατέν και sexy ρούχα που αγκαλιάζουν το σώμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View