Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Προμηθέας: Ήττα από την Καρσίγιακα (85-65) στο τουρνουά της Σμύρνης

Προμηθέας: Ήττα από την Καρσίγιακα (85-6...

Οι "πορτοκαλί" γνώρισαν την ήττα από την τουρκική ομάδα και στρέφουν την προσοχή τους στο σημερινό (20/9) φιλικό με την Ντενίζλισπορ

Η αστοχία κυρίως του πρώτου ημιχρόνου οδήγησε την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου στην ήττα.

Οι "Προμηθείς" παρουσίασαν δύο πρόσωπα στο φιλικό με την Καρσίγιακα με αποτέλεσμα να δώσουν την ευκαιρία στους αντιπάλους τους να κερδίσουν με 20 πόντους διαφορά.

Ο Προμηθέας βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 48-27 και οι απουσίες των Λούντζη και Πέρι δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο το έργο της ομάδας.

Με το ξεκίνημα του β' μέρους, ο Κένι Γουίλιαμς "πήρε από το χέρι" τους "πορτοκαλί" καθώς πέτυχε συνολικά 21 πόντους, με την προσπάθειά του ωστόσο να μην είναι αρκετή για να πάρουν τη νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ντεπούτο του με τη φανέλα του Προμηθέα έκανε ο Βαρνάντο ο οποίος είχε πολύ θετική εικόνα και έδειξε υψηλά επίπεδα προσαρμογής.

Επόμενο φιλικό είναι σήμερα (20/9, 18:00) με αντίπαλο την Ντενίζλισπορ με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να επιθυμεί να δείξει σημάδια βελτίωσης.

Τα δεκάλεπτα: 26-10, 48-27, 67-49, 85-65

Κόνιαρης 7 (2), Άνταμς 8, Ιβούντου 13 (1), Χρυσικόπουλος, Καραγιαννίδης 4 (βασική 5άδα), Μπαζίνας 3 (1), Κένι Γουίλιαμς 21 (2), Κέι Τζέι Γουίλιαμς 2 , Βαρνάντο 8 (1) Λάγιος, Πρέκας 3 (1)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports