Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τιμητική διάκριση για τον Χ. Μπονάνο από τον Σύλλογο Ρευματοπαθών Πατρών

Τιμητική διάκριση για τον Χ. Μπονάνο από...

Η απόδοση της διάκρισης έγινε στο πλαίσιο συναυλιακής εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Σύλλογος

Τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Χαράλαμπο Μπονάνο, τίμησε ο Σύλλογος Ρευματοπαθών Πατρών, απονέμοντάς του αναμνηστική πλακέτα, για τη διαχρονική του στήριξη στο έργο του.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της "η απόδοση της διάκρισης έγινε στο πλαίσιο συναυλιακής εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Σύλλογος, με αφορμή το εορτασμό της επετείου των 10 χρόνων από την ίδρυσή του. Η όμορφη μουσική βραδιά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 στο Θεατράκι της Μαρίνας των Πατρών, με τη συνδρομή του μουσική Γιώργου Μακρίδη.

Ο κ. Μπονάνος στο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε θερμά το Σύλλογο των Ρευματοπαθών και ιδιαίτερα την Πρόεδρό του,  Φωτεινή Ασημακοπούλου, για την αναγνώριση της προσφοράς του και των προσπαθειών του υπέρ του Συλλόγου και κυρίως για το σπουδαίο έργο που επιτελεί ο ίδιος ο Σύλλογος, στεκόμενος στο πλευρό των ασθενών, ενδυναμώνοντάς τους. Σημείωσε δε, πώς οι άνθρωποι του Συλλόγου Ρευματοπαθών αξίζουν το σεβασμό όλων μας, καθώς παράλληλα με τον καθημερινό αγώνα που δίνουν αντιμετωπίζοντας τα συμπτώματα της ασθένειάς τους, καταφέρνουν να αφιερώνουν αρκετό χρόνο για κοινωνική προσφορά.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στέκεται αρωγός σε Συλλόγους που με την ανιδιοτελή δράση τους στοχεύουν στην ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης και της αλυσίδας της ανθρωπιάς, ώστε όλοι μας και ιδιαίτερα οι πιο ευάλωτοι από εμάς να έχουν καλύτερη ζωή!»τόνισε ο αν. Περιφερειάρχη".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις