Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χαροκαµένη µάνα η γυναίκα που βρέθηκε στο Μώλο της Αγίου Νικολάου- Είχε χάσει δύο παιδιά

Πάτρα: Χαροκαµένη µάνα η γυναίκα που βρέ...

Η άτυχη γυναίκα µε καταγωγή από την περιοχή της Αργολίδας που είχε έρθει στην Πάτρα σε συγγενικό της πρόσωπο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την θάλασσα

Ένα οικογενειακό δράµα φέρεται να κρύβεται πίσω από την τραγωδία µε θύµα µια 67χρονη γυναίκα που σηµειώθηκε, χθες το µεσηµέρι, στον µόλο της Αγίου Νικολάου.

Η άτυχη γυναίκα µε καταγωγή από την περιοχή της Αργολίδας που είχε έρθει στην Πάτρα σε συγγενικό της πρόσωπο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την θάλασσα, όταν πολίτες την εντόπισαν να επιπλέει στο νερό. Επρόκειτο για µια χαροκαµένη µάνα, η οποία είχε χάσει δύο παιδιά σε τροχαίο δυστύχηµα πριν από λίγα χρόνια και κουβαλούσε µέσα της ένα µεγάλο φορτίο.

Ήταν 2:30 το µεσηµέρι όταν δυνάµεις του Κεντρικού Λιµεναρχείου Πατρών ενηµερώθηκαν για την ύπαρξη γυναίκας στην θάλασσα και επελήφθησαν άµεσα. Την ανέσυραν, δυστυχώς, χωρίς τις αισθήσεις της από την περιοχή του µόλου της Αγίου Νικολάου. Κινητή µονάδα του ΕΚΑΒ Πάτρας είχε ειδοποιηθεί, αλλά δυστυχώς ήταν αργά. Το άψυχο σώµα της διακοµίσθηκε στο Γενικό Νοσοκοµείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της και διατάχθηκε από το Κεντρικό Λιµεναρχείο Πατρών να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτοµή. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στον µόλο χωρίς να δει κανείς τις κινήσεις της, τι ώρα έπεσε στη θάλασσα, από ποιο σηµείο και υπό ποιες συνθήκες, στοιχεία που διερευνά σε βάθος το κλιµάκιο της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιµεναρχείου Πατρών. Στοιχεία για το πώς ακριβώς έπεσε στη θάλασσα η 67χρονη αναζητούνται από κάµερες της περιοχής για να ριχτεί «φως» στην τραγωδία.

 

πηγή kalavritalive.gr/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις