Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: Φυλάκιση 19 ετών σε 74χρονο που κακοποιούσε σεξουαλικά τα εγγόνια του

Κρήτη: Φυλάκιση 19 ετών σε 74χρονο που κ...

Καταδικάστηκε, σε κάθειρξη 19 ετών, ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου ένας 74χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά τα 4 εγγόνια του

Ηλικιωμένος καταδικάστηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου σε συνολική ποινή κάθειρξης 19 ετών, καθώς παρενοχλούσε σεξουαλικά τα 4 εγγόνια του.

Σύμφωνα με το cretalive, ο 74χρονος σήμερα άνδρας, ο οποίος από τον περασμένο Απρίλιο ήταν προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης, δεν παραδέχτηκε ευθέως τις πράξεις του ενώπιων του δικαστηρίου, πέφτοντας σε αντιφάσεις.

Αν και στην έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στο ΜΟΔ Ηρακλείου εμφανίστηκε να ομολογεί τις αποδιδόμενες πράξεις, στην πορεία άλλαξε στάση και τακτική. Κατά τη διαδικασία της απολογίας του αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ στη συνέχεια χρησιμοποίησε ως αιτία των πράξεων του το αλκοόλισχυριζόμενος ότι “δεν θυμάται” να προβαίνει σε τέτοιου είδους ενέργειες.

 Οι πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου αφορούσαν παρελθόντα έτη, όταν τα παιδιά ήταν ακόμα μικρά.

Στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας αναφέρθηκε, μετά από σχετική ερώτηση της εισαγγελέως έδρας, ότι πριν από περίπου δύο μήνες, ενώ ο 74χρονος ήταν υπόδικος στις φυλακές της Τρίπολης, άρχισε να εκφράζει την πρόθεση του να κάνει δωρεά στη μια κόρη του ένα χωράφι που είχε. Σκέψη που, όπως αφέθηκε να εννοηθεί στο δικαστήριο, έγινε εκ του πονηρού και υστερόβουλα, χωρίς φυσικά να βρει το παραμικρό αντίκρισμα από την οικογένεια του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις