Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Ένα διήμερο χορευτικής παράδοσης με το βλέμμα… «στο μέλλον του χτες» - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ένα διήμερο χορευτικής παράδοσης ...

Πολλοί φίλοι της χορευτικής παράδοσης γέμισαν την Τετάρτη 18 & την Πέμπτη 19-9-2024, την αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολικού Συγκροτήματος Μαρούδα (πρώην ΣΕΓΑΣ)

Εκατοντάδες φίλοι της χορευτικής παράδοσης γέμισαν ασφυκτικά την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024, την αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολικού Συγκροτήματος Μαρούδα (πρώην ΣΕΓΑΣ) για να παρακολουθήσουν την φετινή κεντρική παράσταση του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου Πατρέων.

Περισσότεροι από 500 χορευτές και χορεύτριες όλων των ηλικιών παρουσίασαν δρώμενα από δεκαοκτώ περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου, παρουσιάζοντας τη σπουδαία δουλειά που γίνεται αφιλοκερδώς στο Χορευτικό Τμήμα του δήμου.

Ένα μεγάλο μέρος της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένο σε χορούς από την Κύπρο καθώς φέτος συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από την Τούρκικη εισβολή.

Στη διάρκεια του διημέρου τις εκδηλώσεις παρακολούθησε ο Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αποστόλης Αγγελής, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς «Καρναβάλι Πάτρας» Παύλος Σκούρας, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι. Την Γενική επιμέλεια είχε ο υπεύθυνος του Χορευτικού – Δημοτικός Σύμβουλος, Χρήστος Γιαννόπουλος.

Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε συνοδεία ζωντανής μουσικής από ορχήστρα με σπουδαίους μουσικούς της λαϊκής μας παράδοσης υπό την διεύθυνση του Νίκου Μήλα.

Η Ορχήστρα απαρτιζόταν από τους: Νίκο Μήλα  βιολί, Πάνο Σκουτέρη – κλαρίνο – γκάιντα - τσαμπούνα, Αγγελική Παρδάλη – τραγούδι - σαντούρι, Κώστα Στεφανόπουλο – τραγούδι - ακορντεόν, Παναγιώτη Σταθάκη -λαούτο, Αλέξανδρο Ριζόπουλο - κρουστά.

Ενδυματολογική επιμέλεια:  Αναστασία Αγγελακοπούλου,  Ζιάκου Ιωάννα, Κοσμάτου Κωστάτζα. Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Μήλας.

Η είσοδος για το κοινό στις παραστάσεις ήταν δωρεάν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture