Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ: Καταλήγει στα δικαστήρια η διαμάχη Ραγκούση-Τζάκρη

ΣΥΡΙΖΑ: Καταλήγει στα δικαστήρια η διαμά...

Θα αλληλομηνυθούν, όπως όλα δείχνουν, Θεοδώρα Τζάκρη και Γιάννης Ραγκούσης οι οποίοι βρίσκονται σε ανοιχτή διαμάχη τις τελευταίες ημέρες

Την πρόθεσή της να καταθέσει μήνυση στον Γιάννη Ραγκούση, έκανε γνωστή η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, το πρωί του Σαββάτου.

Ο κ. Ραγκούσης απάντησε μιλώντας για «ανώτατο στάδιο τραμπισμού στην Ελλάδα», ενώ έκανε σαφές ότι η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες

 «Μεθαύριο (Δευτέρα), θα καταθέσω μήνυση εναντίον του», ανέφερε στο Mega, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΕ του κόμματος, η οποία, θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα για τις διαδικασίες μέχρι την εκλογή νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

 Η κυρία Τζάκρη πρόσθεσε ότι «Θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος».

ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Κασσελάκη είναι μικρότερος ΣΥΡΙΖΑ»

Αναφερόμενη στο πολεμικό τοπίο εντός του ΣΥΡΙΖΑ, η κυρία Τζάκρη σχολίασε πως: «Η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ είναι κατάσταση τοξικότητας, το οποίο πυροδότησαν όλοι αυτοί που έπιασαν στασίδι στα κανάλια, που υπονομεύουν τον Στέφανο Κασσελάκη και πρωταγωνίστησαν για να περάσει η πρόταση μομφής κατά του κ. Κασσελάκη, μέσα από τις πρωτόγνωρες διαδικασίες της ΚΕ την προηγούμενη εβδομάδα».

 Στη συνέχεια δήλωσε για ακόμα μία φορά τη στήριξή της στον Στέφανο Κασσελάκη: «ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Κασσελάκη είναι μικρότερος ΣΥΡΙΖΑ», είπε η κ. Τζάκρη, η οποία ερωτηθείσα σχετικά, απάντηση ότι ο κ. Κασσελάκης θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, από μέρα σε μέρα.

Η απάντηση Ραγκούση

Από την πλευρά του ο Γιάννης Ραγκούσης απάντησε: «Ιδού λοιπόν η ποινικοποίηση της εσωκομματικής αντιπαράθεσης, το ανώτατο στάδιο του τραμπισμού στην Ελλάδα, από την υπέρτατη πολιτική εκπρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη.

 Η κ.Τζάκρη λοιπόν, όντως θα προσέλθει στην Ευελπίδων ως εναγόμενη υπογραμμίζω, για τις απρόκλητες, δημόσιες, συκοφαντικές, προσωπικές επιθέσεις της εναντίον μου.

Αυτό που θα πρέπει να την απασχολεί όμως, είναι το πως θα απέλθει από την Ευελπίδων …»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις