Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μύκονος: Το viral Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στολίστηκε μέσα στο «κατακαλόκαιρο»

Μύκονος: Το viral Χριστουγεννιάτικο δέντ...

Δείτε αναλυτικά

Μόλις ο Αύγουστος φύγει και παρόλο που η θερμοκρασία παραμένει στους 30 βαθμούς Κελσίου, για πολλούς ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τα… Χριστούγεννα με τους κατοίκους της Μυκόνου να μην αποτελούν εξαίρεση.

Ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο ήδη έχει γίνει viral κοσμεί τα Ματογιάννια της Μυκόνου. Παρόλο που είναι πολύ νωρίς ακόμη και η εορταστική περίοδος είναι 3 μήνες μακριά, το στόλισμα του δέντρου σε γνωστό κατάστημα του νησιού είναι μόνο η αρχή.

 Το δέντρο που αποτελεί πόλο έλξης τουριστών, βρίσκεται στο κατάστημα Anapolo στην Χώρα του νησιού και η εικόνα του έχει γίνει viral καθώς οι περαστικοί δεν σταματούν να το απαθανατίζουν ανεβάζοντας τις φωτογραφίες και τα βίντεο στα social media.

Τα στολίδια του τα οποία διατίθενται προς πώληση, είναι χειροποίητα, φτιάχνονται στην Ελλάδα και κάποια όπως τα πλεκτά κατασκευάζονται στην Μύκονο, όπως αναφέρει το Mykonos LiveTV.

 Το κατάστημα Anapolo είναι γεμάτο από ελληνικά προϊόντα. Περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία δώρων και σουβενίρ εμπνευσμένων από Έλληνες δημιουργούς και κατασκευασμένων από ελληνικά χέρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις