Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΝΔ: Ο Κυρ. Μητσοτάκης ζητά τη διαγραφή Σαλμά

ΝΔ: Ο Κυρ. Μητσοτάκης ζητά τη διαγραφή Σαλμά

Με το ερώτημα της διαγραφής παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας

Με το ερώτημα της διαγραφής παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ ο βουλευτής Μάριος Σαλμάς.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην επιτροπή με το ερώτημα της διαγραφής από μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, με βάση την περίπτωση β) του άρθρου 20 και το άρθρο 21 του Κανονισμού Λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Μάριο Σαλμά».

Ο κ. Σαλμάς εγκαλείται για αντικοινοβουλευτική και αντισυναδελφική συμπεριφορά και η Επιτροπή Δεοντολογίας θα συνεδριάσει για το θέμα τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σαλμάς είχε «συγκρουστεί» κατ’ επανάληψη στο πρόσφατο παρελθόν με την ηγεσία της ΝΔ, με αφορμή εκλογικά αποτελέσματα και δηλώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διαγραφή του Μάριου Σαλμά, έγινε μετά από 2 τηλεοπτικές εμφανίσεις κατά τις οποίες ο κύριος Σαλμάς έκανε λόγο για «φωτογραφικούς» διαγωνισμούς, για τα κυλικεία του υπουργείου Πολιτισμού και Υγείας.

Αυτές οι δύο εμφανίσεις φαίνεται πως ήταν το «κερασάκι στην τούρτα» καθώς ο Μάριος Σαλμάς στην ΚΟ της ΝΔ μετά τις ευρωεκλογές, είχε συγκρουστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον οποίο είχε πει: «Κάνατε τίποτα για τους πολλούς; Δεν έχω τίποτα με τους υπουργούς, γιατί το επιτελικό κράτος είστε εσείς με πέντε συνεργάτες σας, που τους στέλνετε έτοιμα τα νομοσχέδια».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις