Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Διονύσης Πρώιος: Στην Κεφαλονιά η κηδεία του

Διονύσης Πρώιος: Στην Κεφαλονιά η κηδεία του

Ο 58χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του

Νέες πληροφορίες για τον θάνατο του πρώην παίκτη του Masterchef, Διονύση Πρώιου έγιναν γνωστές μέσα από την ανάρτηση στο Facebook της καλής του φίλης, Δομινίκης Κεφαλοπούλου.

Ο 58χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του και μάλιστα με την ίδια μοτοσικλέτα είχε πεθάνει πριν από μερικά χρόνια ο γιος του, Μιχάλης.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της φίλης του Διονύση Πρώιου, η κηδεία θα γίνει στον τόπο καταγωγής του και εκεί όπου κηδεύτηκε ο γιος του, στην Κεφαλονιά. Μάλιστα, αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του 58χρονου.

Τέλος, όπως αναγράφεται στην ανάρτηση, η οικογένεια του πρώην παίκτη Masterchef κάνει έκκληση να μην διαρρέουν αναληθείς πληροφορίες για τις συνθήκες του τροχαίου.

Η επιθυμία της οικογένειας
«Ο τελευταίος αποχαιρετισμός του φίλου μας θα γίνει στον τόπο καταγωγής του και δίπλα στον γιο του Μιχάλη στην Κεφαλονιά, όπως ήθελε ο ίδιος. Δυστυχώς λόγω ηλικίας και υγείας δεν μπορεί να ταξιδέψει η μητέρα του. Τα αδέλφια του είναι κοντά του και σαφώς κανονίζουν τα των διαδικασιών. Θερμή παράκληση της οικογένειας – Μην γράφετε ό,τι θέλετε για τις συνθήκες κλπ», έγραψε η Δομινίκη Κεφαλοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight