Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εξαπάτησε 13χρονο με το πρόσχημα δήθεν τροχαίου ατυχήματος της μητέρας του

Εξαπάτησε 13χρονο με το πρόσχημα δήθεν τ...

Συνελήφθη από τις Αρχές 67χρονη

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας το απόγευμα της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μία 67χρονη που διέπραξε απάτη μέσω τηλεφώνου σε βάρος 13χρονου. Αναζητείται και συνεργός της.

Ειδικότερα, η 67χρονη με καταγωγή από τη Βουλγαρία, με τη συνδρομή του συνεργού της, επικοινώνησε τηλεφωνικά με 13χρονο και με πρόσχημα την δήθεν εμπλοκή της μητέρας του σε θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ανήλικο, είπε στον έντρομο 13χρονο πως η μητέρα του θα πάει φυλακή αν δεν βάλει σε μια τσάντα όσα χρήματα και χρυσαφικά είχε στο σπίτι και να τα ρίξει από το μπαλκόνι στο δρόμο, μπροστά από το σπίτι της οικογένειας στου Ζωγράφου.

Το θύμα τοποθέτησε σε μια νάιλον σακούλα το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, που είχαν στο σπίτι οι γονείς του, καθώς επίσης και κοσμήματα και ρολόγια συνολικής αξίας περίπου 2.000 ευρώ και τα έριξε από το μπαλκόνι στο δρόμο όπου άγνωστο άτομο τα πήρε και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όταν η μητέρα του 13χρονου γύρισε στην οικία της ενημερώθηκε από τον γιο της για όσα είχαν συμβεί και εκείνη ενημέρωσε την Αστυνομία. Περίπου την ίδια στιγμή ο 13χρονος δέχτηκε πάλι κλήση από την 67χρονη, που του ζήτησε να ψάξει καλά να βρει και άλλα χρήματα διότι αυτά δεν επαρκούσαν.

Με την παρότρυνση της μητέρας του ο 13χρονος της ανέφερε ότι θα το κάνει. Σε σύντομο χρονικό διάστημα η απατεώνισσα επικοινώνησε εκ νέου με τον ανήλικο και αυτός της είπε ότι βρήκε και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Τότε αυτή του ζήτησε να τα βάλει σε μια τσάντα, να πάρει ένα ταξί και να μεταβεί στην Ομόνοια να τα αφήσει.

Όταν ο ανήλικος μετέβη με ταξί στο σημείο του ραντεβού, ακολουθούμενος διακριτικά από τους γονείς του, καθώς και από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας που διατηρεί φιλικές σχέσεις με την οικογένεια, εναπόθεσε την τσάντα στο προκαθορισμένο σημείο και αποχώρησε.

Τότε ο αστυνομικός είδε την 67χρονη να προσεγγίζει το σημείο, να παραλαμβάνει την τσάντα και να απομακρύνεται από το σημείο. Άμεσα ενημέρωσε την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. η οποία κατόπιν αναζητήσεων την εντόπισε και την συνέλαβε. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις