Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Αντίστροφη μέτρηση για τον ΝΟΠ- ΦΩΤΟ

Πασσάς, Μπετχαβας, Βικατος, Πολλάτος, Σι...

Πασσάς, Μπετχαβας, Βικατος, Πολλάτος, Σιαμάς, Ανδρικόπουλος, Αγγελοπουλος, Γιώτης, Μπεριστιανος, Νικολοπουλος, Μπεκρής, Κανελλοπουλος (c), Λαμπατος, Παπαχριστόπουλος, Γκιόργκι, Κρεμανταλάς, Μεχσκι, Καβουσανος (λείπει ο Γαβαλάς)

Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Παρόντες όλοι οι παίκτες στην προετοιμασία

Ολοκληρώθηκε το ρόστερ της ανδρικής ομάδας τουΝΟΠ με την άφιξη των δύο αθλητών από την Γεωργία, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στη πρετοιμασία.

Με την άφιξη λοιπον, την Παρασκευή βράδυ στην Πάτρα, των δύο αθλητών Γκεόργκι Μέσκι και Γκεόργκι Κιριακίντι από την Γεωργία, συμπληρώθηκε το ρόστερ της ανδρικής ομάδας για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής πόλο.

Ετσι ο νέος προπονητής Βασίλης Λαμπάτος και ο συνεργάτης του Κώστας Σακκαλής (αμφότεροι επέστρεψαν στην ανδρική ομάδα), έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας προγραμματίστηκαν φιλικές αναμετρήσεις με την ανδρική ομάδα της ΝΕΠ, που συνεχίζει τις προπονήσεις της στο κολυμβητήριο «Επ. Πετραλιάς».

Η πρώτη φωτογραφία: Πασσάς, Μπετχαβας, Βικατος, Πολλάτος, Σιαμάς, Ανδρικόπουλος, Αγγελοπουλος, Γιώτης, Μπεριστιανος, Νικολοπουλος, Μπεκρής, Κανελλοπουλος (c), Λαμπατος, Παπαχριστόπουλος, Γκιόργκι, Κρεμανταλάς, Μεχσκι, Καβουσανος (λείπει ο Γαβαλάς)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports