Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καιρός: Φεύγουν οι βροχές, ανεβαίνει η θερμοκρασία

Καιρός: Φεύγουν οι βροχές, ανεβαίνει η θερμοκρασία

Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες

Βελτιωμένος αναμένεται ο καιρός τις επόμενες ημέρες, με τις όποιες βροχές να περιορίζονται σε λίγες περιοχές και τη θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο.

Ήδη από αύριο, Κυριακή (22.09.24) θα παρουσιάσει βελτίωση και μόνο στο Ιόνιο και τις πρωινές ώρες στην Κρήτη και πιθανώς στην Εύβοια θα εκδηλωθούν παροδικές νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές.

Στην υπόλοιπη χώρα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), γενικά βελτιωμένος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, με κατά διαστήματα αραιές νεφώσεις πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με μικρή εξασθένηση τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και πιθανώς να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος ο καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Στο Ιόνιο παροδικές νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές. Στα ηπειρωτικά γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Στην Εύβοια παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και βαθμιαία αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με κατά διαστήματα αραιές νεφώσεις πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ με μικρή εξασθένηση τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Στην Κρήτη παροδικές νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και βαθμιαία αίθριος. Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος ο καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία
Γενικά αίθριος ο καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μαγνησία και τις Σποράδες και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου πιθανώς να σημειωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός τη Δευτέρα
Αρχικά σχεδόν αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με λίγες νεφώσεις στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και την Κρήτη. Από τις μεσημβρινές ώρες και από τα δυτικά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά (πλην της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης) και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα συνεχιστούν στο Ιόνιο, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα σταματήσουν. 

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 με εξασθένηση από το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Τρίτη
Αρχικά στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και βαθμιαία και στα βόρεια ηπειρωτικά (πλην της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης) προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα συνεχιστούν στο Ιόνιο, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα επικρατούν βόρειοι άνεμοι 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές.

Ο  καιρός την Τετάρτη
Στο Ιόνιο και την Ήπειρο προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά (πλην της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης) θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός την Πέμπτη
Γενικά σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά μέχρι τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες. Οι ορατότητες θα είναι τοπικά περιορισμένες κυρίως στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ στα νότια πελάγη θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις