Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τηλεθέαση: Ποια πρωινή εκπομπή σάρωσε στην πρεμιέρα της το Σαββατοκύριακο;

Τηλεθέαση: Ποια πρωινή εκπομπή σάρωσε στ...

Δείτε αναλυτικά

Την πρώτη καλημέρα για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν είπαν το πρωινό του Σαββάτου (21/9) οι «Weekenders» Θανάσης Πάτρας και Δημήτρης Πανόπουλος, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Νίκος Μάνεσης.

Οι τρεις εκπομπές ολοκλήρωσαν το παζλ της πρωινής ζώνης (10:00-13:00) του Σαββατοκύριακου και έδωσαν την παρθενική τους μάχη για την τηλεθέαση, διεκδικώντας το μεγαλύτερο δυνατό μερίδιο της πίτας απέναντι στα δίδυμα της ΕΡΤ (Ζωή Κρονάκη – Τάσος Ιορδανίδης) και του ΣΚΑΪ (Γιώργος Γρηγοριάδης – Γιάννης Πιτταράς).

 Ποια εκπομπή κατάφερε να κόψει πρώτη το νήμα και να βρεθεί στην κορυφή;

Την σαφή τους προτίμηση στη Σίσσυ Χρηστίδου και την πρωινή της παρέα στο MEGA φαίνεται πως έδειξαν με το καλημέρα οι τηλεθεατές, αφού της χάρισαν ποδαρικό με τηλεθέαση 19,7% στο δυναμικό κοινό (18-54). Ακολούθησε ο Νίκος Μάνεσης με 15,2% και το δίδυμο των «Δεκατιανών» στον ΣΚΑΪ με 11,8%. Με μια ανάσα κάτω από τη βάση έκαναν πρεμιέρα οι «Weekenders» του ΑΝΤ1 (9,6%), ενώ η Ζωή Κρονάκη και ο Τάσος Ιορδανίδης στην ΕΡΤ περιορίστηκαν στο 3,7%.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, εκεί φαίνεται πως η ενημέρωση πήρε κεφάλι, αφού ο Νίκος Μάνεσης έκοψε πρώτος το νήμα στη μάχη για την τηλεθέαση με ποσοστό 18,7%. Ακολούθησαν οι «Δεκατιανοί» με 18,3%, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε στο 13,8%. Στο 8,8% έκλεισε το γενικό σύνολο για τους Πάτρα-Πανόπουλο (ΑΝΤ1) και στο 4,6% για τους Κρονάκη-Ιορδανίδη στην ΕΡΤ1.

Αναλυτικά η τηλεθέαση:
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Χαμογέλα και Πάλι – 19,7%
Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 15,2%
Οι Δεκατιανοί – 11,8%
Weekenders – 9,6%
Καλημέρα είπαμε; – 3,7%

 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση – 18,7%
Οι Δεκατιανοί – 18,3%
Χαμογέλα και Πάλι – 13,8%
Weekenders – 8,8%
Καλημέρα είπαμε; – 4,6%

Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά για την τηλεθέαση με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

ΠΗΓΗ zappit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight