Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορυδαλλός: Άγριο ξύλο με 3 τραυματίες σε πανηγύρι

Κορυδαλλός: Άγριο ξύλο με 3 τραυματίες σ...

«Έφαγα όλες τις καρεκλιές και με χτυπούσαν με τα τραπέζια»

Άγριος καβγάς ξέσπασε κατά τη διάρκεια πανηγυριού στον Κορυδαλλό το βράδυ του Σαββάτου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αντιδήμαρχοι της πόλης και ένας 16χρονος.

Ο καβγάς ξέσπασε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, άγνωστοι αφαίρεσαν από τον έναν αντιδήμαρχο την αλυσίδα με χρυσό σταυρό που φορούσε στον λαιμό.

Ο 16χρονος που φέρει τραύματα από γροθιές στο πρόσωπο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αττικό νοσοκομείο, ενώ στους δύο άλλους τραυματίες παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Επίσης, στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και μια 40χρονη μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη.

 Τι λέει  ο αντιδήμαρχος Κορυδαλλού
«Βγήκα από το νοσοκομείο πριν δύο ώρες. Είμαι χάλια, με χτύπησαν στο χέρι, έφαγα όλες τις καρεκλιές και με χτυπούσαν με τα τραπέζια. Όλα ξεκίνησαν όταν εκεί που καθόμουν παρατήρησα ότι κάποιοι τσακωνοντουσαν μεταξύ τους εκεί στο γλέντι που είχαμε», τονίζει ο αντιδήμαρχος Κορυδαλλού Λάμπης Τσιρακίδης.

«Όπως ήταν φυσικό εμείς οι άνθρωποι του δήμου πήγαμε να δούμε τι γίνεται και να τους χωρίσουμε. Με το που με είδαν να πλησιάζω και ξαφνικά ερχόντουσαν όλοι αυτοί προς τα πάνω σε μένα και τον άλλο αντιδημαρχο . Εκείνη τη στιγμή άρχισαν να ρίχνουν πάνω μου τραπέζια και καρέκλες», επισημαίνει.

«Δεν έβλεπα πόσα άτομα ήταν αυτοί που με χτυπούσαν γιατί είχα βάλει το χέρι μου μπροστά και μόνο έτρωγα ξυλο. Ο άλλος αντιδημαρχος είναι καλύτερα, έφαγε μόνο ένα τραπέζι στο κεφάλι και άνοιξε το σημείο όλο πίσω από το αυτί του και γέμισε αίματα, αλλά είναι καλύτερα τώρα. Εγώ έχω κάταγμα στο αριστερό χέρι, η πλάτη μου είναι μέσα στους μωλωπες και είχα υψηλούς παλμούς επομένως έπρεπε να με δει και καρδιολογος», αναφέρει.

ΠΗΓΗ newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις