Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Έλενα Ακρίτα: Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή σπίτι μου, δεν γίνομαι αποστάτρια

Έλενα Ακρίτα: Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή σπίτι μο...

«Δεν υπάρχει περίπτωση να παραιτηθώ από την Κ.Ο. και να κρατήσω την έδρα, ως ανεξάρτητη», αναφέρει σε ανάρτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν υπάρχει περίπτωση να παραιτηθώ από την Κ.Ο. και να κρατήσω την έδρα, ως ανεξάρτητη», αναφέρει σε ανάρτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελενα Ακρίτα, σημειώνοντας «ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή σπίτι μου. Αποστάτρια εγώ δεν γίνομαι».

Απαντώντας σε ερώτηση του πρώην διευθυντή της Αυγής, Αγγελου Τσέκερη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, της οποίας η παραίτηση δεν έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά, αναφέρει πως «δεν στέλνεις επιστολή παραίτησης στον Πρόεδρο της Βουλής αν δεν έχει προηγηθεί αντίστοιχη στον Πρόεδρο της Κ.Ο. του κόμματος». «Αυτό έκανε ο Οθωνας Ηλιοπουλος, αυτό έπραξα με δική μου πρωτοβουλία», συμπληρώνει.

«Να είστε σίγουρος ότι, ναι μεν στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη (κι αυτό ενοχλεί) αλλά δεν θα γινω τηλεοπτικός μαϊντανός -μέλι στο ψωμάκι της δεξιάς φαρέτρας- εξαπολύοντας ύβρεις και χυδαίους χαρακτηρισμούς στον εσωκομματικό μου αντίπαλο», προσθέτει.

Υπενθυμίζεται πως σε ανάρτησή του το Σάββατο, ο Αγγελος Τσέκερης έθεσε το ερώτημα «από πού ακριβώς δήλωσε παραίτηση η κυρία Ακριτα».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα
«Κύριε Αγγελε Τσέκερη, ακούστε λίγο. Τι από τη φράση μου “θέτω την έδρα μου στη διάθεση του κόμματος” δεν καταλάβατε; Δεν στέλνεις επιστολή παραίτησης στον ΠτΒ αν δεν έχει προηγηθεί αντίστοιχη στον Πρόεδρο της Κ.Ο. του κόμματος. Αυτό έκανε ο Οθωνας Ηλιοπουλος, αυτό έπραξα με δική μου πρωτοβουλία. Ο Νίκος Παππάς στη συνομιλία που είχαμε, απερριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αποχώρησης μου.

Δεν υπάρχει περίπτωση να παραιτηθώ από την Κ.Ο. και να κρατήσω την έδρα, ως ανεξάρτητη. Ποτέ. Με τίποτα. Αλλά με τίποτα. Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή σπίτι μου. Αποστάτρια εγώ δεν γίνομαι.

Κλείνοντας, να είστε σίγουρος ότι, ναι μεν στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη (κι αυτό ενοχλεί) αλλά δεν θα γινω τηλεοπτικός μαϊντανός – μέλι στο ψωμάκι της δεξιάς φαρέτρας – εξαπολύοντας ύβρεις και χυδαίους χαρακτηρισμούς στον εσωκομματικό μου αντίπαλο. Εγκαρδιους χαιρετισμούς».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις