Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Νέα Δυτική Ελλάδα»: Συλλυπητήρια για την απώλεια της Μόνικας Σολωμού

«Νέα Δυτική Ελλάδα»: Συλλυπητήρια για τη...

Η ανακοίνωση

"H περιφερειακή παράταξη «Νέα Δυτική Ελλάδα» και ο επικεφαλής της, Σπύρος Ν. Σκιαδαρέσης εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια της επί σειρά ετών προέδρου του Π.Τ. του Ε.Ε.Σ. Πάτρας, Μόνικας Σολωμού" αναφέρει σε ανακοινωσή της, η παράταξη.

Και συνεχίζει: "Ο κ. Σκιαδαρέσης και με την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ. του τοπικού τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού είχε την ευκαιρία να γνωρίζει την εκλιπούσα, η οποία ενέπνευσε τους νεότερους με την ανιδιοτελή της προσφορά και το ενδιαφέρον της για τον συνάνθρωπο. Η Μόνικα Σολωμού υπήρξε αναμφιβόλως μία διακριτή, αξιομνημόνευτη παρουσία και ξεχωριστή προσωπικότητα που άφησε ανεξίτηλα τα ίχνη της στο τοπικό γίγνεσθαι. Παράδειγμα αφοσίωσης βρισκόταν πάντα δίπλα στο πλευρό του αείμνηστου συζύγου της, πρ. Υπουργού, Γρηγόρη Σολωμού, μεταλαμπαδεύοντας την αγάπη της για τον άνθρωπο και τις αρχές της αξιοσύνης, της αρετής και της προσφοράς στα τρία παιδιά της.

Στον έντιμο βίο της, είχε αναπτύξει και έντονη φιλανθρωπική δράση, μέσω του ενορίας της, τον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας.

Διαυγής και δραστήρια μέχρι τα τελευταία χρόνια της ζωής της, η Μόνικα Σολωμού αποτέλεσε πρότυπο γυναίκας, μητέρας, γιαγιάς και ενεργού πολίτη, αφήνοντας πίσω της ένα πολυσχιδές κοινωνικό έργο.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένειά της με την οποία εκτός από τους δεσμούς φιλίας και αλληλοεκτίμησης μας συνδέουν κυρίως, με την Κατερίνα Σολωμού και οι κοινοί μας αγώνες για την δημοκρατική παράταξη.

Ο Θεός να την αναπαύει «εν σκηναίς δικαίων και εν χώρα ζώντων».

Αντιπροσωπεία της περιφερειακής παράταξης με επικεφαλής τον κ. Σκιαδαρέση θα παραστούν στην εξόδια ακολουθία".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις