Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο: Οι τελετές αποφοίτησης των Προγραμμάτων Σπουδών

Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο: Οι τελετέ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τελετές αποφοίτησης των Προγραμμάτων Σπουδών στον αίθριο χώρο του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου στην Πάτρα.

Οι ανωτέρω τελετές πραγματοποιήθηκαν με φυσική παρουσία των αποφοίτων, ενώ μεταδόθηκαν και ηλεκτρονικά μέσω του καναλιού του Ιδρύματος στο Youtube.

Οι Αντιπρυτάνεις Έρευνας και Καινοτομίας, Καθηγητής Αθανάσιος Μιχιώτης και Φοιτητικής Μέριμνας, Καθηγητής Βασίλειος Βερύκιος, μίλησαν για την επιτυχία του ΕΑΠ να γίνει αυτοδύναμο, και τις νέες προοπτικές που προσφέρει η αλλαγή αυτή, ενώ ο Ομότιμος Καθηγητής Ιωσήφ Μπουζάκης, ως μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης, συνεχάρη όλους τους αποφοίτους.

Στις τελετές παρευρέθηκαν οι Κοσμήτορες: Καθηγητής Αχιλλέας Καμέας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας, η Καθηγήτρια Αντιγόνη Βλαβιανού Δετζώρτζη της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και ο Καθηγητής Προκόπιος Θεοδωρίδης της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών.
Επιπρόσθετα, συμμετείχαν μεγάλος αριθμός μελών ΔΕΠ του Ιδρύματος. Συγκεκριμένα, η Καθηγήτρια Μαρία Χατζηνικολάου (μέλος Συμβουλίου Διοίκησης), ο Καθηγητής Γεώργιος Χατζηγεωργίου, ο Αν. Καθηγητής Πέτρος Κόκκινος, ο Καθηγητής Κυριάκος Μπουρίκας, ο Αν. Καθηγητής Γεώργιος Παπαγιαννόπουλος, η Αν. Καθηγήτρια. Μαρία Κατσαντώνη, η  Αν. Καθηγήτρια. Ελένη Μπολιάκη, η Επ. Καθηγήτρια. Ευαγγελία Μανούσου, ο Επ. Καθηγητής Στασινός Σταυριανέας, η Αν. Καθηγήτρια Ελένη Σφακιανάκη, ο Αν. Καθηγητής Ευάγγελος Κουμανάκος, ο Καθηγητής Γεώργιος Γκαντζιάς, ο Καθηγητής Αυγουστίνος Δημητράς (μέλος Συμβουλίου Διοίκησης), καθώς και αρκετοί Διευθυντές των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών, οι οποίοι συνεχάρησαν τους αποφοίτους και τους ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία με εφόδιο το νέο τους πτυχίο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις