Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ποιοι ήταν οι πιο δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ποιοι ήταν οι πιο...

Δείτε αναλυτικά

Τη λίστα με τους τουριστικούς προορισμούς που ήταν οι πιο δημοφιλείς στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024 παρουσιάζει η γνωστή πλατφόρμα κρατήσεων ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, Ferryscanner.

Αναλυτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Ferryscanner, οι δημοφιλέστεροι προορισμοί στην Ελλάδα για το καλοκαίρι του 2024 ήταν η Πάρος, η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Νάξος, η Τήνος, η Αίγινα, η Σύρος, η Μήλος, το Ηράκλειο και η Ίος.

Ειδικότερα, η Τήνος κατατάσσεται ως ο προορισμός με την υψηλότερη προτίμηση από Έλληνες ταξιδιώτες, με το 78% των κρατήσεων να προέρχονται από το εσωτερικό της χώρας. Από την άλλη πλευρά, η Σαντορίνη υπήρξε η πιο δημοφιλής επιλογή για ξένους επισκέπτες, με εντυπωσιακό ποσοστό 80% των κρατήσεων να προέρχονται από το εξωτερικό.

Επιπλέον, η Ferryscanner σημείωσε μια εντυπωσιακή αύξηση στη ζήτηση για ευρωπαϊκούς ακτοπλοϊκούς προορισμούς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2024.

Οι ταξιδιώτες ανακάλυψαν νέους και συναρπαστικούς προορισμούς, με το Ελσίνκι, το Ταλίν, το Μπόντρουμ, το Μπάρι, τους Άγιους Σαράντα και το Μπρίντιζι να ξεχωρίζουν ως οι πιο δημοφιλείς επιλογές. Αυτή η τάση υπογραμμίζει την αυξανόμενη προτίμηση για μοναδικές και αναδυόμενες θαλάσσιες εμπειρίες, επιβεβαιώνοντας την επιθυμία των επιβατών για ποικιλία και ανακάλυψη νέων προορισμών.

ΠΗΓΗ enikonomia.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις