Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χωρίς συνταγογράφηση από την ΗΔΙΚΑ από Παρασκευή έως Κυριακή: Ο λόγος

Χωρίς συνταγογράφηση από την ΗΔΙΚΑ από Π...

Θα πρέπει οι γιατροί αλλά και οι ασθενείς να έχουν φροντίσει να έχουν εκδώσει τις συνταγές τους νωρίτερα

Χωρίς ηλεκτρονική συνταγογράφηση φαρμάκων αλλά και διαγνωστικών εξετάσεων θα μείνουν οι ασθενείς αλλά και οι γιατροί όλης της χώρας από την Παρασκευή έως και την Κυριακή καθώς όπως ανακοίνωσε η ΗΔΙΚΑ αναμένεται να προχωρήσει στην αναβάθμιση των ηλεκτρονικών της συστημάτων.

Γι’ αυτό και η πλατφόρμα θα μείνει ουσιαστικά εκτός λειτουργίας. Πρόκειται για το σύστημα που υποστηρίζεται μέσω των ΑΜΚΑ, κάτι που συμβαίνει τόσο με τη συνταγογράφηση φαρμάκων όσο και των διαγνωστικών εξετάσεων.

 Υπό το πρίσμα αυτό θα πρέπει οι γιατροί αλλά και οι ασθενείς να έχουν φροντίσει να έχουν εκδώσει τις συνταγές τους νωρίτερα έως ότου επαναφέρει την ηλεκτρονική της πλατφόρμα η ΗΔΙΚΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

 Στο πλαίσιο του έργου «Αναβάθμιση των Υποδομών της ΗΔΙΚΑ ΑΕ», πρόκειται να γίνει μετάπτωση της Βάσης Δεδομένων ΑΜΚΑ σε νέα υποδομή, κατά το διάστημα από την Παρασκευή 27/09/2024 και ώρα 22:00 έως και την Κυριακή 29/09/2024 και ώρα 00:00.

 Κατά την ανωτέρω χρονική περίοδο, τα συστήματα που υποστηρίζει η συγκεκριμένη βάση και διαλειτουργούν με τον ΑΜΚΑ δεν θα είναι λειτουργικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις