Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ενημέρωση του Αν Περιφερειάρχη Χ. Μπονάνου για την ανακατασκευή του παραλιακού δρόμου από τον Άγιο Βασίλειο ως το Ρίο

Ενημέρωση του Αν Περιφερειάρχη Χ. Μπονάν...

Δείτε αναλυτικά

Τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Χαράλαμπο Μπονάνο, επισκέφτηκε στο γραφείο του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της κατασκευαστικής εταιρίας “Δομική Κρήτης” Δημήτριος Κούτρας, καθώς η εταιρεία του έχει αναλάβει την ανακατασκευή του παραλιακού δρόμου από τον Άγιο Βασίλειο ως το Ρίο και την υλοποίηση σχετικών έργων αντιδιαβρωτικής θωράκισης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής, στην οποία συμμετείχε και ο εργοταξιάρχης Σπυρίδων Καραβάκης, συζητήθηκαν λεπτομέρειες που αφορούν την εφαρμογή της μελέτης του έργου, το οποίο θα ξεκινήσει άμεσα, ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη διασφάλιση της ομαλής πορείας εξέλιξής του, ώστε αυτό να παραδοθεί εντός χρονοδιαγράμματος, καθώς και την κατά το δυνατόν μικρότερη όχληση των επαγγελματιών και των κατοίκων της περιοχής.

Σημειώνεται ότι για το εν λόγω έργο, που θα δώσει λύση σε ένα χρονίζων πρόβλημα της βόρειας ακτογραμμής των Πατρών, αυξάνοντας σημαντικά την ασφάλεια όσων κινούνται εκεί, με παράλληλη προστασία του αστικού περιβάλλοντος, διεκδικήθηκε και εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση ύψους 9,65 εκατομμυρίων ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών. Η σύμβαση του έργου είχε υπογραφεί μεταξύ του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη και του κ. Δημητρίου Κούτρα την Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2024.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις