Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πολάκης: «Και εγώ είμαι εδώ, άλλος;» - Η απάντηση στην υποψηφιότητα Κασσελάκη

Πολάκης: «Και εγώ είμαι εδώ, άλλος;» - Η...

Καλεί τους συνυποψήφιους του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώσουν ξεκάθαρα τις προθέσεις τους

Μετά την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, «παρών» δηλώνει και ο Παύλος Πολάκης, καλώντας τους συνυποψήφιους του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώσουν ξεκάθαρα τις προθέσεις τους.

«Και εγώ είμαι εδώ. Εγώ έχω βάλει υποψηφιότητά», σημειώνει ο Παύλος Πολάκης και πετώντας το μπαλάκι στους υπόλοιπους διεκδικητές, προσθέτει «Άλλος;;»

«Καμία σοβαρή κουβέντα θα πούμε;;»συνεχίζει και συμπληρώνει, «Θα εγγυηθούμε την ενωτική πορεία σταματώντας τις διχαστικές τοποθετήσεις ένθεν κακείθεν;Θα συζητήσουμε για  ξεκάθαρο προγραμματικό λόγο σε σύγκρουσή με τη διαπλοκή,για  αναδιανομή υπέρ της εργασίας,με ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές στην εξωτερική πολίτικη ,με δημόσιο έλεγχο σε μια τράπεζά  τη ΔΕΗ και το ένα διυλιστήριο,με προστασία δανειοληπτών και πρώτης κατοικίας, με ισχυρό  κοινωνικό κράτος;».

«Θα ξεκαθαρίσουμε πως δεν Θέλουμε ένα ΣΥΡΙΖΑ μικρο και περιθωριακό ή χρήσιμο συμπλήρωμά σε ελεγχόμενες κεντροαριστερές λύσεις ΑΛΛΑ ένα ΣΥΡΙΖΑ κορμό της προοδευτικής παράταξής με ισχυρές κοινωνικές συμμαχίες, που θα αποτελέσει την εναλλακτική ΛΥΣΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ,στο σύστημά Μητσοτάκη που Κλείνει τον κύκλο του;;;», τονίζει, κλείνοντας την ανάρτηση του ο βουλευτής Χανίων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις