Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιταλία: 50χρονος ομολόγησε on air ότι δολοφόνησε την μητέρα του- ΒΙΝΤΕΟ

Ιταλία: 50χρονος ομολόγησε on air ότι δο...

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η υπόθεση του 50χρονου από τη Μόντενα

Όλη η Ιταλία έχει παγώσει μετά την ομολογία του Λορέντσο Καρμπόνε, ο οποίος σε live μετάδοση είπε ότι δολοφόνησε την 80χρονη μητέρα του που έπασχε από άνοια.

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η υπόθεση του 50χρονου από τη Μόντενα της Ιταλίας ο οποίος ομολόγησε, κατά την διάρκεια συνέντευξης σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση, ότι δολοφόνησε την ηλικιωμένη μητέρα του. Τη σορό της άτυχης 80χρονης βρήκε στο σπίτι της, η κόρη της και αδερφή του δράστη.

Ο Λορέντσο Καρμπόνε ο οποίος, μιλώντας σε απεσταλμένο απογευματινής εκπομπής του τηλεοπτικού ομίλου Μπερλουσκόνι, ξέσπασε σε λυγμούς και παραδέχθηκε ότι χθες Κυριακή (22.09.2024), δολοφόνησε την μητέρα του, που υπέφερε από άνοια.

«Δεν ξέρω γιατί το έκανα, κάποιες φορές επαναλάμβανε τα ίδια πράγματα, δεν άντεχα άλλο», είπε χαρακτηριστικά. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής κάλεσε αμέσως τους καραμπινιέρους, οι οποίοι συνέλαβαν τον μητροκτόνο.

«Την στραγγάλισα, πρώτα δοκίμασα με το μαξιλάρι, μετά αφαίρεσα τη μαξιλαροθήκη και δοκίμασα με αυτό και μετά χρησιμοποίησα κορδέλες και κορδόνια», είπε ο 50χρονος.

«Η μητέρα μου ήταν μεταξύ άνοιας και Αλτσχάιμερ, μερικές φορές έλεγε πράγματα που δεν καταλάβαινα. Δεν άντεξα άλλο. Νιώθω χάλια. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ», συνέχισε.

Ο Λορένσο ήταν άνεργος και ζούμε την μητέρα του για σχεδόν 15 χρόνια. Ο ίδιος αφού στραγγάλισε την μητέρα του, έφυγε για λίγες ώρες από το σπίτι και πήγε στο εξοχικό του.

Στην συνέχεια, όταν επέστρεψε στην πολυκατοικία όπου ζούσε η μητέρα του, στην είσοδο τον περίμενε ο δημοσιογράφος και ο δράστης, απαντώντας σε ερωτήσεις του, αποφάσισε να ομολογήσει ότι ευθύνεται για τον στραγγαλισμό της ογδοντάχρονης.

Από χθες ήταν ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία αναζητούνταν σε σημείο με αποτέλεσμα η αστυνομία χρησιμοποίησε ακόμη και drone για έρευνες. «Πήγα στον Pavullo, για να ξεφύγω αλλά δεν κοιμήθηκα καθόλου. Περπατούσα στο δρόμο, αλλά δεν κρύφτηκα ».

Μετά την ομολογία στην τηλεόραση, ο άνδρας παρελήφθη από την αστυνομία, η οποία στο μεταξύ είχε σπεύσει στο σημείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις