Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μάριος Σαλμάς: Αντισυνταγματική η διαγραφή μου – Δεν παραδίδω την έδρα μου

Μάριος Σαλμάς: Αντισυνταγματική η διαγρα...

«Εσείς γνωρίζετε γιατί με διέγραψαν;» διερωτήθηκε ο Μάριος Σαλμάς

Τη δική του απάντηση για τη διαγραφή του έδωσε ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής, Μάριος Σαλμάς, ο οποίος σημείωσε πως η διαγραφή του από τη ΝΔ είναι αντισυνταγματική.

«Εσείς γνωρίζετε γιατί με διέγραψαν;» διερωτήθηκε ο Μάριος Σαλμάς μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, εξηγώντας πως κανείς στην ουσία δεν έχει καταλάβει για ποιο λόγο έχει διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία.

«Ούτε η Επιτροπή Δεοντολογίας ήξερε γιατί ήμουν εκεί. Για αυτό κράτησε 48 δευτερόλεπτα η διαδικασία. Ρώτησα γιατί με καλέσατε για να με διαγράψετε. Μου απάντησε ο κύριος Τραγάκης “παιδί μου εσύ θα μας πεις”. Όταν επέμεινα, μου έδωσε ένα χαρτί με δυο άρθρα. Δεν πήρα απάντηση και σηκώθηκα και έφυγα. Όταν ένας βουλευτής διαγράφεται ξέρουμε τον λόγο. Στην περίπτωσή μου, διαγράφηκα για τις ιδέες μου και τις απόψεις μου. Είναι αντισυνταγματική η απόφαση», ανέφερε ο κ. Σαλμάς.

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ιδιοκτησιακή αντίληψη για την παράταξη. Τα παιδιά μου είδαν στο Instagram πως διαγράφομαι. Πώς ανακοίνωσε ο γιος του πρωθυπουργού πως διαγράφομαι. Εμείς υπηρετούμε τον κόσμο. Ο κόσμος έχει τα προβλήματά του», εξήγησε ο Μάριος Σαλμάς.

«Δεν παραδίδω την έδρα μου»
Ο Μάριος Σαλμάς ξεκαθάρισε πως δεν θα παραδώσει την έδρα του και θα συνεχίσει ως ανεξάρτητος βουλευτής.

«Είναι αλήθεια ο φωτογραφικός διαγωνισμός για το Υπουργείο Πολιτισμού, αλλά αυτό δεν μπορεί να καλύψει τα όσα έγιναν με τη διαγραφή μου. Είπα στον πρωθυπουργό, όταν πας μπροστά, πρέπει να ξέρεις με τι ιδεολογικό μπούσουλα πας. Έτσι έγινε με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, που τα έδωσε σε λίγους» σημείωσε.

Συνέχισε με βέλη κατά την υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη: «Ποιος έδωσε το δικαίωμα στην κυρία Μενδώνη να λέει δεν με νοιάζει ο διαγωνισμός. Να απαντήσει η Μενδώνη γιατί πέταξε στα σκουπίδια προσφορές και έκανε φωτογραφικό διαγωνισμό. Ήρθα στην πολιτική για ισοπολιτεία, όχι για τα καρτέλ. Κανείς δεν μου έχει δώσει απαντήσεις στις καταγγελίες μου». 

Υπογράμμισε πως το 72% των συμβάσεων του Δημοσίου είναι με απευθείας αναθέσεις.

Επεσήμανε πως κάποιοι στη ΝΔ έχουν ιδιοκτησιακή αντίληψη για το κόμμα. 

«Η χημεία μου με τον πρωθυπουργό έσπασε όταν τον είδα να υποδεικνύει αποχή στους βουλευτές στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια» τόνισε.
 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις