Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Mιλάνο highlights: Το ορκισμένο Gucci fashion crowd και η θεαματική υπόκλιση στην «κουκουλωμένη» Μαντόνα

Mιλάνο highlights: Το ορκισμένο Gucci fa...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Οι Dolce e Gabbana τίμησαν την 66χρονη βασίλισσα της ποπ ενώ η Μαρία Ολυμπία ήταν πάλι super trendy

O παλμός της διεθνούς μόδας μόλις μεταφέρθηκε στο Παρίσι, αλλά ο απόηχος της μιλανέζικης fashion week είναι πλούσιος.

Ακόμα μια φορά ο οίκος Gucci προσέλκυσε τις περισσότερες διασημότητες front row με την κοριτσοπαρέα των Μαρία – Ολυμπία, Πόπι Ντελεβίν, Λούσι  Μπόιντον, Ντειζι Εντγκαρ Τζόουνς να συναγωνίζεται σε λάμψη την σαγηνευτική Ντακότα Τζόνσον. Εκεί και ο Ιταλός tennis super star Γιάνικ Σίνερ, η βραβευμένη με Οσκαρ Τζέσικα Τσαστέιν και οι πρωταγωνίστριες του Bridgerton. 

Ολοι τους χειροκρότησαν τη νέα εποχή στο brand επικροτώντας τη λογική less is more. Mε τίτλο «Casul Grandeur» ο Sabato de Sarno επέμεινε στη λογική του χαλαρού tailoring και στα δερμάτινα που γυαλίζουν. Είδαμε ντραπέ φορέματα με ανοίγματα, χαριτωμένα sixties παλτό και καμπαρντίνες που σέρνονταν στο πάτωμα με πολύ φαρδιά τζιν εσωτερικά. Το σκούρο κόκκινο Gucci Rosso Ancora πρωταγωνίστησε πάλι. Το στοιχείο του μπαμπού ενθουσίασε σε τσάντες και κοσμήματα ενώ ανανεώθηκε το μονόγραμμα GG. Στο Triennale του Μιλάνου, ο de Sarno ήθελε να μεταδώσει τη στιγμή που αγγίζει τη θάλασσα δύοντας ο  ήλιος του Αυγούστου…

Στους μαξιμαλιστές Dolce e Gabbana η 66χρονη Μαντόνα έτυχε υποδοχής ειδώλου. Η performer έδωσε το παρών με στέμμα και  κουκουλωμένη με δαντελένιο μαύρο πέπλο. Το Ιταλικό ντουέτο της alta moda τίμησε το αποτύπωμά της στο παγκόσμιο style από την εποχή του ’90 και μνημόνευσε τις συνεργασίες τους στην πάροδο των χρόνων.

Όλα τα μοντέλα στην πασαρέλα μεταμφιέστηκαν σε σωσίες της με πλατινένιες περούκες, κορσέδες με μυτερά στήθη, κολλητά σατέν κ.α. Το show άνοιξε η Βιτόρια Τσερέτι, με τις Ιρίνα Σάικ και Μαριακάρλα Μπόσκονο να ακολουθούν. Εγινε και after party όπου Μαντόνα φύσηξε κεράκια με sexy lingerie  oufit. Εννοείται το διαδίκτυο σείστηκε από τα σχετικά στιγμιότυπα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View