Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καιρός: Θερμοκρασίες πάνω από 30 βαθμούς Κελσίου μέχρι την Κυριακή και μετά απότομη «βουτιά»

Καιρός: Θερμοκρασίες πάνω από 30 βαθμούς...

Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες

Καλοκαίρι θα θυμίζουν οι επόμενες μέρες, καθώς ο Σεπτέμβρης φεύγει και μας αποχαιρετά με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού.

Ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος τις επόμενες μέρες ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου σε πολλές περιοχές, αναφέρει ο Θοδωρής Κολυδάς σε ανάρτησή του στο Facebook.

 Ωστόσο, από την Κυριακή προς τη Δευτέρα έρχεται μεταβολή του καιρού.

«Το ψυχρό μέτωπο που περνά την Κυριακή από τα Βόρεια, θα προκαλέσει φαινόμενα κυρίως στα ΒΑ τη Δευτέρα» σημειώνει.

 «Η θερμοκρασία τη Δευτέρα θα πέσει κατά 5 περίπου βαθμούς, επανερχόμενη σε κανονικά – φθινοπωρινά επίπεδα» καταλήγει.

Παρόμοια είναι και η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου που κάνει λόγο για υψηλές θερμοκρασίες μέχρι την Κυριακή που θα ξεπερνούν τους 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ μέσα σε 24 ώρες το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους 25 βαθμούς.

Την Τρίτη η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω πτώση.

Μαρουσάκης: Πέφτει κατακόρυφα η θερμοκρασία από την Κυριακή

Από φθινόπωρο...καλοκαιράκι και έπειτα πάλι φθινόπωρο. Σκαμπανεβάσματα θα έχει ο καιρός τις επομενες ημέρες καθώς σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη η θερμοκρασία θα ανέβει από την Πέμπτη και θα θυμίσει καλοκαίρι, καθώς θα μας προσεγγίσει μία αρκετά θερμή αέρια μάζα με τη βοήθεια ενός πεδίου υψηλών πιέσεων.

 Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς με τις πιο θερμές ημέρες να είναι το Σαββατοκύριακο. Ζέστη θα κάνει κυρίως στην ανατολική και νότια χώρα.

 Ωστόσο, το κύμα καλοκαιρίας δεν θα κρατήσει, καθώς έρχεται μία αρκετά ψυχρή αέρια μάζα από την κεντρική Ευρώπη με αποτέλεσμα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να δούμε και πάλι κατακόρυφη πτώση του υδραργύρου συνοδεία αστάθειας προς την κεντρική και βόρεια χώρα.

 Σύμφωνα με τον κ. Μαρουσάκη, είναι φυσιολογικά αυτά τα σκαμπανεβάσματα μέσα στο φθινόπωρο, πότε δηλαδή τις βροχές και πότε να κυριαρχεί η ξηρασία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις