Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Η σύσταση της Ακαδημίας Αθλητικών Συντακτών του ΠΣΑΤ

Η σύσταση της Ακαδημίας Αθλητικών Συντακ...

Πρόεδρος ο Βαγγέλης Ιωάννου

Ο ΠΣΑΤ οργανώνει, λειτουργεί και διαχειρίζεται την Ακαδημία Αθλητικών Συντακτών (ΑΚΑΣ), με σκοπό την υψηλού επιπέδου συνεχή επιμόρφωση Ελλήνων και ξένων αθλητικών συντακτών, καθώς και την πιστοποίηση του επαγγέλματός τους.

Η σύσταση της Ακαδημίας έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Βαγγέλης Ιωάννου

Μέλη: Μάνος Σταραμόπουλος, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, Αγγελική Βύζικα, Χριστίνα Αμερικάνου, Δήμος Μπουλούκος, Παναγιώτης Σπηλιόπουλος

 

Ο ΠΣΑΤ στηρίζει το Διεθνές Forum Δημοσιογραφίας 2024 της iMEdD

Στο χώρο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου (Πειραιώς 260), θα πραγματοποιηθεί  το Διεθνές Forum Δημοσιογραφίας 2024, που διοργανώνει το iMEdD (incubator for Media Education and Development), το διάστημα 26-28 Σεπτεμβρίου.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου στηρίζει το σημαντικό αυτό forum, στην ατζέντα του οποίου υπάρχει ειδική ενότητα: «Το παρόν και το μέλλον της αθλητικής δημοσιογραφίας στην Ελλάδα».

Πρόκειται για την ετήσια δημοσιογραφική συνάντηση με διακεκριμένους ομιλητές από την Ελλάδα και τον κόσμο, που θα συμμετάσχουν σε ομιλίες, εργαστήρια, ανοιχτές συζητήσεις και άλλες εκδηλώσεις.

Το φετινό θέμα του Forum είναι: “Unveiling Stories, Shifting Perspectives” και εστιάζει στις πιο κρίσιμες προκλήσεις, που αντιμετωπίζει σήμερα η δημοσιογραφία.

Τα θέματα αφορούν, μεταξύ άλλων, το παγκόσμιο φαινόμενο της αποφυγής ειδήσεων, την ελευθερία του Τύπου, την κάλυψη των πολεμικών συγκρούσεων, την έμφυλη βία, την κλιματική κρίση κ.ά.

Ο ΠΣΑΤ ενθαρρύνει τα μέλη του να παρακολουθήσουν τις εργασίες του διεθνούς Forum Δημοσιογραφίας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορείτε να εγγραφείτε για την παρακολούθηση του συνεδρίου "https://forum.imedd.org/el/"εδώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports