Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Θρασύτατη διάρρηξη σε σπίτι - «Μπούκαραν» από την πόρτα, διέφυγαν από στύλο της ΔΕΗ

Ηλεία: Θρασύτατη διάρρηξη σε σπίτι - «Μπ...

Στη Ζαχάρω

Θρασύτατη διάρρηξη  σημειώθηκε στην πόλη της Ζαχάρως είχε ως αποτέλεσμα να αναστατωθεί, όχι μόνο η τοπική συνοικία, αλλά και η ευρύτερη περιοχή, κάτοικοι της οποίας ζητούν επιμόνως την καλύτερη αστυνόμευση για την ασφάλειά τους.

Ειδικότερα, τρία άτομα παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού ενός ηλικιωμένου ανθρώπου και αφού προηγουμένως είχαν, από ότι φαίνεται, παρακολουθήσει τις κινήσεις του, γνωρίζοντας την ώρα που αυτός έφυγε από την κατοικία του, έτσι ώστε να προχωρήσουν, ανενόχλητοι μάλιστα, στο εγκληματικό τους έργο. Αφού κατάφεραν να εισέλθουν στην κατοικία του άτυχου άνδρα, έκαναν άνω – κάτω το σπίτι, ψάχνοντας προφανώς να βρουν πολύτιμα αντικείμενα ή χρυσαφικά και τιμαλφή, κάτι που τελικά δεν κατάφεραν. Ωστόσο, ανακάλυψαν και αφαίρεσαν το ποσό των 1.300 ευρώ, που είχε τοποθετημένα ο ηλικιωμένος σε κάποιο σημείο του σπιτιού του.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο ηλικιωμένος κατάφερε τελευταία στιγμή να περιορίσει το κλαπέν ποσό, αφού φεύγοντας από το σπίτι είχε πάρει μαζί του ένα μεγάλο πενταψήφιο ποσό προκειμένου να πληρώσει συγκεκριμένη υποχρέωση.

 Οι θρασύτατοι διαρρήκτες, έχοντας αντιληφθεί την κινητικότητα που υπήρχε εκείνη την ώρα στο δρόμο έξω από το σπίτι του θύματος, προσπάθησαν και διέφυγαν από άλλη πλευρά του κτιρίου, αναρριχόμενοι σε στύλο της ΔΕΗ. Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών, και ενώ οι κινήσεις τους ήταν βιαστικές για να μην εντοπιστούν, όπως κατέγραψε κάμερα ασφαλείας διπλανού σπιτιού, έπεσε και χτύπησε το πόδι του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί από τους υπόλοιπους στο όχημα και όλοι μαζί να εξαφανιστούν.

Τόσο οι γείτονες, όσο και η κόρη του παθόντα που αντιλήφθηκαν γρήγορα τι είχε συμβεί ειδοποίησαν την αστυνομία, περιπολικό της οποίας, σύμφωνα πάντα με την καταγραφή των καμερών του διπλανού κτιρίου, φαίνεται ότι βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τους δράστες, αλλά παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να τους καταδιώξει, να τους εντοπίσει και να τους συλλάβει.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο τμήμα του Α.Τ. Ζαχάρως και ακολούθως στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, ωστόσο έγινε η αφορμή για να υπάρξουν διαμαρτυρίες των πολιτών, που όμως γράψαμε και στην αρχή, ζητούν μεγαλύτερη αστυνόμευση για να μπορέσουν να ζουν και να κινηθούν με ασφάλεια στην περιοχή τους.

 

ΠΗΓΗ patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις