Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πλοίο ξέμεινε στη γραμμή Ζάκυνθος Κυλλήνη - Έσπευσε ακόμη και ναυαγοσωστικό σκάφος - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πλοίο ξέμεινε στη γραμμή Ζάκυνθος Κυλλήν...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Οι επιβάτες του πλοίου έμειναν πάνω σε αυτό και αναμένουν τρόπο αποβίβασης

Επιβάτες πλοίου της ακτοπλοϊικής γραμμή Ζάκυνθο - Κυλλήνη ξέμειναν αρκετή ώρα πάνω σε αυτό και ανέμεναν τρόπο αποβίβασης, καθώς φαίνεται πως εκδηλώθηκε μηχανική βλάβη ενώ βρισκόταν κοντά στο λιμάνι της Κυλλήνης. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών πιθανότατα λόγω black out το πλοίο δεν μπορούσε να κινηθεί ενώ βρέθηκε πολύ κοντά στο κρηπίδωμα του λιμανιού της Κυλλήνης σε θέση που δεν είναι φυσιολογική για αποβίβαση επιβατών και οχημάτων. Το πλοίο δεν ήταν δεμένο με την πρύμνη και όπως ανοίγουν οι καταπέλτες αλλά βρισκόταν πλαγίως του λιμένα. Μάλιστα λιμενικοί τοποθέτησαν ερυθρόλευκη κορδέλα ώστε στο σημείο που το πλοίο βρισκόταν οριακά με τον λιμένα να μην πλησιάσει κάποιος πολίτης.

Αρρυθμίες στο λιμάνι της Κυλλήνης

Αξίζει να αναφέρουμε πως όσοι ανέμεναν να ταξιδέψουν με το συγκεκριμένο πλοίο από Κυλλήνη με προορισμό την Ζάκυνθο, ενημερώθηκαν από την εταιρεία πως θα καθυστερήσουν και επίσης πως θα τους παραλάβει άλλο πλοίο. Τελιικά σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το πλοίο έστω και με καθυστέρηση κατάφερε να δέσει σωστά και να αποβιβάσει ταξιδιώτες και οχήματα, ωστόσο δεν μπορεί να αποπλεύσει άμεσα μέχρι να επιθεωρηθεί και να κριθεί το αξιόπλοο του μέσου.

Τους ταξιδιώτες των 17.15 από το λιμάνι της Κυλλήνης παρέλαβε τελικά στις 18.30 το πλοίο Κεφαλονιά που επιστρατεύτηκε εκτάκτως. Ο πλοίαρχος, το πλήρωμα και η εταιρεία με προτεραιότητα την ασφάλεια των επιβατών, ενημέρωσαν από τα ηχεία του πλοίου πως ζητούν συγνώμη για την ταλαιπωρία, λόγω του τεχνικού προβλήματος που προέκυψε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις