Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μυστήριο με τον άνθρωπο χωρίς ταυτότητα – Η πρώτη αντίδρασή του μετά τον εντοπισμό της οικογένειάς του

Μυστήριο με τον άνθρωπο χωρίς ταυτότητα ...

Η πρώτη αντίδρασή του

Ο εργοδότης του Πέτρου, του «αόρατου» Έλληνα που δεν φέρει ταυτότητα αλλά ούτε αναμνήσεις από τα παιδικά και τα εφηβικά του χρόνια, τόνισε πως ο Πέτρος είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

 Ειδικότερα, ο εργοδότης ανέφερε πως «χθες έκλαιγε και μου έλεγε "πώς είναι δυνατόν να μην θυμάμαι εγώ τους δικούς μου ανθρώπους;" Έβλεπε την εκπομπή και λέει "είναι δυνατόν; Έχω ανθρώπους που με αγαπάνε και δεν νιώθω συναίσθημα απέναντί τους"».

Στη συνέχεια, είπε ότι «ένας άνθρωπος που δεν θυμάται τίποτα και ψάχνει να βρει τους ανθρώπους του, που περίμενε 15 χρόνια από τις αρχές να βγάλει μια άκρη, και ξαφνικά βλέπουν όλα να προχωράνε. Εύχεται και ο ίδιος να είναι αλήθεια αυτό το πράγμα, να βγει, να αποδειχθεί ώστε να μπορέσει να αγκαλιάσει ξανά τη μάνα του. Να τη γνωρίσει από την αρχή».

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο Πέτρος είναι σοκαρισμένος από τον εντοπισμό της οικογένειάς του και ξεκαθαρίζει πως «δεν θυμάμαι τους ανθρώπους που λένε τους ανθρώπους ότι είναι συγγενείς μου. Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα!» Πρόσθεσε: «Τους καταλαβαίνω τους ανθρώπους που λένε ότι είναι η οικογένειά μου, αλλά δεν τους θυμάμαι». Ερωτηθείς για τις φωτογραφίες που είδε με τα πρόσωπα της εν λόγω οικογένειας, ο ίδιος επισήμανε πολλάκις πως «δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα».

Στη συνέχεια ο Πέτρος είπε πως «δεν είμαι καθόλου καλά. Πάω σε γιατρούς για να σταθώ στα πόδια μου». Επανέλαβε πως «δεν θυμάμαι τίποτα, αυτή είναι η πικρή μου αλήθεια». Απάντησε και σε όσους τον κατηγορούν πως ό,τι κάνει το κάνει για ψέματα. «Δεν μπορούν να καταλάβουν πώς είναι αυτό το πράγμα».

Πεπεισμένη η οικογένεια του Πέτρου
Σήμερα η οικογένεια Αλβανών δηλώνει πεπεισμένη πως ο Πέτρος είναι ο Πετρίτ, ο χαμένος αδελφός που έφυγε στα 17 από το σπίτι τους στην Αλβανία και αυτό που ζητούν είναι να τον συναντήσουν.

«Θα τους γνωρίσει αυτούς τους ανθρώπους. Αν είναι όντως αυτοί, που το εύχεται και ο ίδιος αυτό γιατί όλα τα χρόνια που τον ξέρω έλεγε «αχ ρε μάνα μου! Να σε γνώριζα και να σε γνώριζα» έτσι; Εύχεται και ο ίδιος να είναι αλήθεια αυτό το πράγμα, να βγει, να αποδειχθεί ώστε να μπορέσει να αγκαλιάσει ξανά την μάνα του. Να την γνωρίσει από την αρχή», είπε ο εργοδότης του Πέτρου.

Τις τελευταίες μέρες ο Πέτρος παρακολουθείται από ψυχολόγο. Πηγαίνει κανονικά στην δουλειά του και παραμένει σε στάση αναμονής όπως επεσήμανε η δικηγόρος του.

Η οικογένεια από τα Καμένα Βούρλα έχει απευθυνθεί ήδη στην αστυνομική διεύθυνση για την εξέταση DNA την ώρα που μια άλλη οικογένεια, εκείνη του εξαφανισμένου Μιχάλη Μήτρου, «παγώνει» τις διαδικασίες μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις.

«Ενημερωθήκαμε από τον κύριο Τσούκαλη να μην ανέβουμε για το DNA που είχε πραγματοποιηθεί γιατί ο κύριος αυτός μας εξαπάτησε. Από ό,τι φάνηκε ήθελε να φτιάξει δικά του χαρτιά και μας ταλαιπώρησε κι εμάς. Μας έφερε μνήμες πίσω που δεν έπρεπε. Λυπάμαι πολύ αυτόν τον άνθρωπο αυτό που έφτασε σε αυτό το σημείο», ανέφερε η αδερφή του αγνοούμενου.

Ο 6χρονος αδελφός της είχε χαθεί ένα απόγευμα του 1985 από το Λεβίδι Αρκαδίας με τους συγγενείς τους να τον αναζητούν μέχρι και σήμερα, 39 χρόνια μετά. Ακούγοντας την ιστορία του Πέτρου αναθάρρησαν πως ίσως είναι ο άνθρωπος τους ωστόσο, μετά την χθεσινή αποκάλυψη  ακύρωσαν το DNA, καθώς θεωρούν ότι ο Πέτρος βρήκε την αληθινή του οικογένεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις