Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για την Έ. Χριστοπούλου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αντίδρασή της σε ...

Όλα όσα είπε

Τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούν φήμες που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου να μην συνεργάζονται πλέον. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο γυναίκες μέσα στα χρόνια είχαν αναπτύξει και μία προσωπική σχέση.

Οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μεταξύ άλλων την ρώτησαν και για την Έλενα Χριστοπούλου.

Σχετικά με το Shopping Star το μοντέλο και παρουσιάστρια ανέφερε: «Είναι η δεύτερη χρονιά για μένα φέτος στο Shopping Star. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία, πολύ διαφορετικά και ολοκληρωμένα. Υπάρχει μία ανανέωση πολύ όμορφη, που θα τη δείτε σιγά-σιγά να ξεδιπλώνεται και είμαστε πολύ χαρούμενοι!».

Στη συνέχεια, όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ρωτήθηκε για την Έλενα Χριστοπούλου, απάντησε ότι: «Κοίταξε, νομίζω ότι θα μείνουμε στο Shopping Star και σε αυτή τη συζήτηση, για το αν πάει ή δεν πάει. Θα πάει! Ο σχολιασμός γίνεται ούτως ή άλλως, δεν έχει να κάνει με το αν αφήνει κανείς περιθώρια ή όχι. Σχολιασμός θα γίνει ούτως ή άλλως για πολλά θέματα. Εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι να σχολιάσω αυτή την στιγμή!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight