Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τι τηλεθέαση έκανε το debate για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: 600.000 είδαν την τηλεμαχία

Τι τηλεθέαση έκανε το debate για τις εκλ...

Η μετάδοση προκάλεσε πολλά σχόλια τηλεθεατών στα social media

Ευχαριστημένοι μέσω ανακοίνωσης δηλώνουν στην ΕΡΤ από τo debate των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, καθώς αυξήθηκαν τα ποσοστά τηλεθέασης στο Ertnews, ενώ η μετάδοση προκάλεσε πολλά σχόλια τηλεθεατών στα social media.

Το debate των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στο Ertnews «κέρδισε τις εντυπώσεις» αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen που επεξεργάστηκε το τμήμα Έρευνας και Ανάλυσης της ΕΡΤ, την τηλεμαχία παρακολούθησαν τουλάχιστον για ένα λεπτό περισσότεροι από 600.000 τηλεθεατές, ενώ η μέση τηλεθέαση ανήλθε σε 300.000 στην άκρως ανταγωνιστική ζώνη του prime time. 

«Θερμή ήταν και ανταπόκριση του κοινού στα social media που επιδοκίμασαν τόσο τους δύο δημοσιογράφους της ΕΡΤ Απόστολο Μαγγηριάδη και Γιώργο Κουβαρά για τις ερωτήσεις τους, όσο και την ουσία της τηλεμαχίας» αναφέρει η ΕΡΤ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ
«Κέρδισε τις εντυπώσεις η τηλεμαχία των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Ertnews.

Ο τρόπος διοργάνωσης της χθεσινής τηλεμαχίας μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σε συνδυασμό με το νέο πιο ελεύθερο και άμεσο υπόδειγμα διαλόγου που εφαρμόστηκε, αποτυπώθηκε και στα ποσοστά τηλεθέασης του Ertnews.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen που επεξεργάστηκε το τμήμα Έρευνας και Ανάλυσης της ΕΡΤ, την τηλεμαχία παρακολούθησαν τουλάχιστον για ένα λεπτό περισσότεροι από 600.000 τηλεθεατές, ενώ η μέση τηλεθέαση ανήλθε σε 300.000 στην άκρως ανταγωνιστική ζώνη του prime time.

To μερίδιο της τηλεθέασης στο σύνολο του κοινού έκανε μέσο όρο 8%, ενώ στο ανδρικό κοινό άνω των 55 ετών έφτασε στο 15,8%. Εντυπωσιακά ήταν επίσης τα ποσοστά σε επίπεδο λεπτού, με το σύνολο του κοινού να αγγίζει το 10,7% και το ανδρικό κοινό άνω των 55 ετών να φτάνει το 20,7%.

Στην προαναφερόμενη τηλεοπτική κάλυψη πρέπει να προστεθούν και άλλες 29.335 θεάσεις που έγιναν μέσω του Ertnews της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX, αλλά και του Ertnews1 που μετέδιδε την τηλεμαχία με παράλληλη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 67% των θεάσεων αυτών προήλθαν από PC και tablets.

Θερμή ήταν και ανταπόκριση του κοινού στα social media που επιδοκίμασαν τόσο τους δύο δημοσιογράφους της ΕΡΤ Απόστολο Μαγγηριάδη και Γιώργο Κουβαρά για τις ερωτήσεις τους, όσο και την ουσία της τηλεμαχίας.

Μάλιστα το hashtag #debate «σκαρφάλωσε» στην πρώτη θέση των τάσεων στο «Χ» (πρώην Twitter), με τους χρήστες να συζητούν για τις τοποθετήσεις και τις αντιπαραθέσεις των υποψηφίων, τις ερωτήσεις, αλλά και το γενικότερο κλίμα της συζήτησης».

newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight