Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ερμιόνη: «Ακούμπησαν τη φαλτσέτα κοντά στα χείλη του και τον ξύρισαν», λέει ο πατέρας του δεύτερου μαθητή

Ερμιόνη: «Ακούμπησαν τη φαλτσέτα κοντά σ...

Δείτε αναλυτικά

Σοκάρουν οι δύο περιπτώσεις απειλής με φαλτσέτα σε σχολείο στην Ερμιόνη σε βάρος των 12χρονων. Μια ομάδα μεγαλύτερων παιδιών τους ξυρίζει. 

Ο πατέρας του ενός μαθητή από την Ερμιόνη περίγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα φρικτά βίωσε ο γιος του όταν μεγαλύτεροι μαθητές σε ηλικία του ακούμπησαν την φαλτσέτα στο πρόσωπο.

 Το παιδί τρομαγμένο αρχικά δεν είπε τίποτα τους γονείς τους πιθανότατα γιατί τον είχε κυριεύσει φόβος, όμως την επόμενη μέρα εξαιτίας της δημοσιότητας που πήρε η πρώτη επίθεση σε συμμαθητή του περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το περιστατικό.

«Την ίδια μέρα αυτό το παιδί με τη φαλτσέτα επιτέθηκε και στο δικό μου γιο, στο πρώτο διάλειμμα τη στιγμή που το παιδί γυρνούσε από το κυλικείο. Δεν είχε πάνω του χρήματα γιατί είχε ψωνίσει ήδη και επομένως δεν του πήραν κάτι», είπε ο πατέρας του 12χρονου για την επίθεση που δέχτηκε ο γιος του.

 «Τον σταμάτησαν δύο ή και τρία άτομα δε θυμάται ακριβώς πόσοι ήταν, τον περικύκλωσαν και μετά ο ένας από αυτούς έβγαλε μια φαλτσέτα και τον ακούμπησε με αυτήν στα χείλη του κοντά και τον ξύρισαν. Τρόμαξε, φοβήθηκε, είναι μικρό παιδί.

Αυτό έγινε χθες (24.09.2024) αλλά σ’ εμάς το είπε σήμερα ο μικρός. Πήγε σχολείο, γύρισε καθίσαμε να φάμε και άκουσε ειδήσεις στην τηλεόραση αυτά που έλεγαν για το περιστατικό αυτό. Τον είδα μαγκωμένο και σκεπτικό. Μετά μιλούσε στο viber με τους φίλους του και του λέει ένα παιδί αυτό το έκαναν και σε σένα χθες. Εκείνη την ώρα το είδε η μητέρα του, τον ρωτάει και το παιδί λύγισε και μας τα αποκάλυψε όλα», συμπλήρωσε ο πατέρας.

Φυσικά δεν έκρυψε την ανησυχία και τον προβληματισμό του για τέτοιου είδους περιστατικά… «Είναι επικίνδυνα πράγματα αυτά. Είναι δυνατόν να φοβάσαι να στείλεις το παιδί σου στο σχολείο. Ο γιος μου όπως είναι φυσικό είναι φοβισμένος, αλλά ευτυχώς σχολείο πήγε».

ΠΗΓΗ newsit.gr
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις