Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Τι σας λέγαμε; Τα νέα Η&M looks Τάμτας και Ηλιάνας έχουν φετίχ τις κάλτσες

Τι σας λέγαμε; Τα νέα Η&M looks Τάμτ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εμφανίστηκαν ως μούσες της δημοφιλούς αλυσίδας για τη σειρά Studio με trendy socks κάτω από το γόνατο

«Κάτι συμβαίνει» στην φθινοπωρινή ενδυματολογική περίοδο που ήδη διανύουμε και οι κάλτσες εξελίσσονται σε κυρίαρχο, super trendy αξεσουάρ.  
Την τάση υιοθέτησαν ταχύτατα τα εγχώρια style icons Τάμτα και Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η γνωστή τραγουδίστρια που ανέκαθεν προσέγγιζε με τόλμη τη μόδα αλλά και η εντυπωσιακή πατρινή παρουσιάστρια ανέδειξαν outfits της ειδικής σειράς Studio των H&M φορώντας διάφανες κάλτσες κάτω από το γόνατο.

 H Τάμτα έκανε ανάρτηση ως ambassador της εταιρείας με καμπαρντίνα και γκρι κάλτσες ενώ η πάντα ενημερωμένη στυλιστικά Ηλιάνα παρευρέθηκε στο σχετικό promo event με στράπλες φορεματάκι και μαύρες κάλτσες. Γενικότερα όμως η συλλογή  A/W 2024 Studio εμπεριέχει επίκαιρες προτάσεις σε κάλτσες. Τις βλέπουμε συνδυασμένες με ένα puffer μπουφάν σε λεοπάρ, κοστούμια με ιδιαίτερο tailoring, oversized πανωφόρια,  παντελόνια και εβαζέ φούστα από δέρμα,  κρεπ σατέν φόρεμα με ημιδιαφάνεια, maxi φούστα με χρυσές παγιέτες, πουά πουκάμισο, πλεκτά πουλόβερ κ.α. .

Ξεχωρίζουν ως καινοτόμα  πινελιά στα αξεσουάρ μαζί με τη shopper τσάντα, τις δερμάτινες over the knee μπότες, τις  λευκές slingback γόβες και τα statement κοσμήματα.

«Οι συλλογές του H&M Studio περιέχουν πάντα κομψά basics της γκαρνταρόμπας, επανασχεδιασμένα με έναν τρόπο που μοιάζει φρέσκος και μοντέρνος. Προωθήσαμε κομψά κομμάτια που μπορείς να φορέσεις και να νιώσεις κομψά ντυμένη, αλλά ταυτόχρονα και άνετη» ανακοίνωσε μεταξύ άλλων η Ann-Sofie Johansson, δημιουργική σύμβουλος και επικεφαλής σχεδιασμού γυναικείων ενδυμάτων της H&M.

 

 H&M Studio

H&M Studio

 H&M Studio

H&M Studio

 H&M Studio

H&M Studio

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View