Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εύη Δρούτσα: «Η Μαρινέλλα το είπε δύο φορές, ήθελε να το πιστέψει μόνη της»

Εύη Δρούτσα: «Η Μαρινέλλα το είπε δύο φο...

Η Μαρινέλλα κατά τη διάρκεια της συναυλίας είπε στο κοινό του Ηρωδείου δύο φορές τη φράση «Θέλω να περάσετε καλά και να περάσουμε κι εμείς»

Για τη συνεργασία της με τη Μαρινέλλα μίλησε η Εύη Δρούτσα στο OPEN, αλλά και την ψυχική δύναμη που έδινε στο κοινό από σκηνής.

«Έχει πολύ χιούμορ, πολλή χαρά κι είναι ένας άνθρωπος που όταν του συμβεί κάτι τρέχει. Όταν κάναμε τον δεύτερο δίσκο, που ήταν το «Τολμώ», όταν της είπα πως νιώθω έναν πόνο στο στήθος, σηκώθηκε και με πήγε μόνη της στον γιατρό της» είπε η στιχουργός.

Η Μαρινέλλα κατά τη διάρκεια της συναυλίας είπε στο κοινό του Ηρωδείου δύο φορές τη φράση «Θέλω να περάσετε καλά και να περάσουμε κι εμείς», κάτι που προξένησε εντύπωση στην Εύη Δρούτσα.

«Η Μαρινέλλα το είπε δύο φορές, ήθελε να το πιστέψει μόνη της. Ήθελε να δώσει δύναμη στον εαυτό της. Αν την ξέρατε, όπως την ξέρω εγώ, θα με πιστεύατε σε αυτό που λέω».

Η γνωστή στιχουργός συμπλήρωσε: «Όταν το είπε δεύτερη φορά, είπα: γιατί δίνει δύναμη στον εαυτό της; Αφού είναι αυτή που είναι. Αυτή δεν κομπιάζει σε τίποτα. Ξέρετε τι είναι να κάνεις τρεις φορές δίσκο με τον ίδιο άνθρωπο; Τον ξέρεις τόσο καλά σαν να είναι η αδερφή σου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight