Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Όλα για το royal γάμο του τριημέρου, το πέπλο- κειμήλιο του 1905

Όλα για το royal γάμο του τριημέρου, το ...

Η Θεοδώρα παντρεύεται το Σάββατο στις 5.30 μ.μ. στη Μητρόπολη Αθηνών, σε μια τελετή με πολλές ιστορικές αναφορές

Με pre- wedding dinner στον κήπο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου θα υποδεχθούν τους υψηλούς προσκεκλημένους τους στην Αθήνα οι μελλόνυμφοι Θεοδώρα και Matthew Kumar το βράδυ αυτής της Παρασκευής.

Ο εορτασμός θα είναι αυστηρά υπαίθριος, με την οργανωτική σφραγίδα της expert Φαίης Βαλλίδη και άνθινες συνθέσεις από βότανα και γιασεμί. Η νεότερη κόρη και τέταρτο παιδί του τελευταίου Βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου Β΄και της συζύγου του Άννας-Μαρίας, θα παντρευτεί τον δικηγόρο αγαπημένο της στα 41 της χρόνια. Ο γάμος έχει αναβληθεί δυο φορές, αν και το ζευγάρι συνδέεται από το 2016 ενώ αρραβωνιάστηκαν το 2018.

Η Θεοδώρα με το μέλλοντα σύζυγό της Μάθιου

Η Θεοδώρα με το μέλλοντα σύζυγό της Μάθιου

Με τον αδελφό της  Φίλιππο, που  παντρεύ...

Με τον αδελφό της Φίλιππο, που παντρεύτηκε επίσης στη Μητρόπολη Αθηνών τo 2021

Σύμφωνα με το αριστοκρατικό περιοδικό Tatler αναμένεται το ερχόμενο τριήμερο ο «royal γάμος του φθινοπώρου». Το ιερό μυστήριο θα γίνει στις 5.30 το απόγευμα του Σαββάτου 28/9 στη Μητρόπολη Αθηνών, προσελκύοντας  γαλαζοαίματους από όλη την Ευρώπη με δεδομένες τις παρουσίες των βασιλικών οικογενειών Δανίας και Ισπανίας. Θα χοροστατήσει ο Mητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεος Β.

 Τη νύφη θα συνοδεύσει στο ναό ο μεγαλύτερος αδελφός της Παύλος. Το νυφικό της με την υπογραφή της διεθνούς φήμης Ελληνίδας couturier Celia Kritharioti, είναι εμπνευσμένο από εκείνο που φόρεσε η μητέρα της στην ίδια εκκλησία 60 χρόνια πριν. 

Eνα ιστορικό κειμήλιο, ένα πέπλο που χρονολογείται από το 1905 και έχει φορεθεί από 4 βασίλισσες και 3 πριγκίπισσες θα απογειώσει το bridal look. Φτιαγμένο από ιρλανδική δαντέλα, το παρέλαβε ως δώρο η Μαργαρίτα της Σουηδίας στον γάμο της στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Γουίνδσορ στις 15 Ιουνίου 1905 με τον Γουστάβο Αδόλφο της Σουηδίας. Στη συνέχεια αξιοποιήθηκε από τις απογόνους τους, τη βασίλισσα Ίνγκριντ για τον γάμο της στη Στοκχόλμη στις 24 Μαΐου 1935 και την Άννα Μαρία  στον δικό της γάμο στις 18 Σεπτεμβρίου 1964. Στυ συνέχεια, λάμπρυνε και το νυφικό της βασίλισσας Μαργαρίτας το 1967.

Το έχει φορέσει άλλωστε και η αδελφή της Θεοδώρας, Αλεξία. Η τελευταία βασίλισσα που φόρεσε αυτό το πέπλο ήταν η Μαίρη της Δανίας στον γάμο της με τον Φρέντερικ στις 14 Μαΐου 2004 στον Καθεδρικό Ναό της Κοπεγχάγης.^

Η Θεοδώρα θα συνδυάσει το πολύτιμο πέπλο με την Cartier τιάρα της μητέρας της, την οποία  επίσης φόρεσε ως νύφη η αδελφή της Αλεξία. Οι κουμπάροι που θα παντρέψουν το ζευγάρι είναι 12, έξι από την πλευρά της πριγκίπισσας Θεοδώρας και έξι από την πλευρά του Μάθιου Κουμάρ. Οι βέρες σχεδιάστηκαν από τον οίκο Vourakis. Μετά το γάμο, έχει προβλεφθεί επίσημο δείπνο στο παραθαλάσσιο resort One & Only Aesthesis αλλά και brunch την Κυριακή. Στο ίδιο σημείο είχε γιορτάσει τον επερχόμενο γάμο της με τον Χουάν Κάρλος η πριγκίπισσα μετέπειτα βασίλισσα  Σοφία. Ετσι, αναμένουμε άφθονα στιγμιότυπα και live συνδέσεις τις επόμενες μέρες.

 Ειδήσεις Τώρα

Γκουίνεθ Πάλτροου: Βολτάρει στο Παρίσι με το πλέον επίκαιρο outwear, το λεγόμενο peacoat

Τι σας λέγαμε; Τα νέα Η&M looks Τάμτας και Ηλιάνας έχουν φετίχ τις κάλτσες

Ξανά στο σινεμά τα «Ανεμοδαρμένα Υψη», τραγικοί εραστές Μάργκο Ρόμπι- Τζέικομπ Ελόρντι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View