Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Παύλος Πολάκης κατέθεσε την υποψηφιόφητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παύλος Πολάκης κατέθεσε την υποψηφιόφη...

«Να πάμε σε αντιπαράθεση θέσεων και προγραμμάτων»

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε και επίσημα ο Παύλος Πολάκης το μεσημέρι της Πέμπτης.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Σωκράτη Φάμελλου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης έφτασε στην Κουμουνδούρου, όπου συναντήθηκε με τη γραμματέα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ράνια Σβίγκου.

 Ο βουλευτής Χανίων κατέθεσε την υποψηφιότητά του με 32 υπογραφές που τη στηρίζουν (σύμφωνα με το καταστατικό απαιτούνται τουλάχιστον 30 υπογραφές). Όπως είπε, οι 32 υπογραφές ανήκουν σε 31 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και η μία στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά.

Επίσης, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατέθεσε και δήλωση πόθεν έσχες του 2023 για τη χρήση του 2023, όπως προβλέπεται από την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Οι δηλώσεις του Παύλου Πολάκη

Βγαίνοντας από τα γραφεία του Κουμουνδούρου, ο βουλευτής Χανίων έκανε δηλώσεις στις κάμερες, λέγοντας:

 «Θέλω να καλέσω του συνυποψήφιούς μου να προχωρήσουμε σε έναν αγώνα αντιπαράθεσης θέσεων και προγραμμάτων γιατί η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση που να προβάλλει ένα εφαρμόσιμο, ριζοσπαστικό, κοινωνικά αναγκαίο και λαϊκά κατανοητό πρόγραμμα διακυβέρνησης, σαν εναλλακτική στην διακυβέρνηση του Μητσοτάκη, ο οποίος κλείνει τον κύκλο του.

Μετά από τα χρόνια της νεοφιλελεύθερης σκληρότητας και των μέτρων και τους ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, της ιδιωτικοποίησης της υγείας και της παιδείας… όλων αυτών των μέτρων που πήρε από την κοινωνική λεηλασία, νομίζω πως έχει διασπαστεί ήδη η κοινωνική συμμαχία που τον έφερε στην κυβέρνηση και ο κόσμος αναζητά ορατή προοδευτική διέξοδο και σε αυτό πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και όχι σε διαφωνίες επί των δευτερευόντων».


 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις