Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Anubis το graphic novel «Joker: Φονικό Χαμόγελο»

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Anubis το gr...

Πρόκειται για το κόμικ βιβλίο των καταξιωμένων δημιουργών Jeff Lemire και Andrea Sorrentino, μια αξέχαστα ανατρεπτική ματιά στον πιο διαβόητο χαρακτήρα του Gotham City

Από τις Εκδόσεις Anubis ανακοινώθηκε ότι κυκλοφορεί το graphic novel «Joker: Φονικό Χαμόγελο» των Jeff Lemire και Andrea Sorrentino.

Πρόκειται για ένα πολυαναμενόμενο graphic novel των καταξιωμένων δημιουργών Jeff Lemire και Andrea Sorrentino, μια αξέχαστα ανατρεπτική ματιά στον πιο διαβόητο χαρακτήρα του Gotham City, που υπόσχεται να καθηλώσει τους αναγνώστες.

Ο Joker, ο μεγαλύτερος εχθρός του Batman, καταφέρνει να γοητεύσει αλλά και να τρομοκρατήσει τους πάντες με την ασύλληπτη τρέλα του. Στο «Joker: Φονικό Χαμόγελο» η ιστορία εστιάζει στον Dr. Ben Arnell, έναν ψυχίατρο που προσπαθεί να διεισδύσει στο μυαλό του Joker και να τον θεραπεύσει. Καθώς ο Arnell γίνεται όλο και πιο εμμονικός με την περίπτωση του Joker, η δική του ζωή αρχίζει να διαλύεται και τα όρια μεταξύ λογικής και παραφροσύνης γίνονται δυσδιάκριτα. Ο Joker αποδεικνύει ότι δεν είναι μόνο μια απειλή για την πόλη του Gotham, αλλά και για όσους επιχειρούν να τον κατανοήσουν.

Για το συγκεκριμένο graphic novel έγραψαν:

«Ένα εντυπωσιακό ταξίδι στα βάθη της ψυχής του Joker, που σε καθηλώνει από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα.» – IGN

«Το δίδυμο Lemire και Sorrentino παραδίδει μια ανατριχιαστική, εφιαλτική ιστορία, που αναδεικνύει τη φρίκη της ανθρώπινης ψυχής με πρωτόγνωρο τρόπο.» – ComicBook.com

«Ένα συναρπαστικό και εξαιρετικά καλοδουλεμένο graphic novel που προσθέτει νέες διαστάσεις στο χαρακτήρα του Joker, καταφέρνοντας να ισορροπήσει ανάμεσα στην ψυχολογική ανάλυση και τον τρόμο.» – The A.V. Club

Το μοναδικό artwork του Andrea Sorrentino

Το «Joker: Φονικό Χαμόγελο» εντυπωσιάζει όχι μόνο με την ιστορία του, αλλά και με την εικαστική απόδοσή του από τον βραβευμένο Andrea Sorrentino. Το σκοτεινό και ατμοσφαιρικό του στυλ ενισχύει την ένταση της αφήγησης μετατρέποντας κάθε σελίδα σε έργο τέχνης, που συνδυάζει τον τρόμο και την ψυχεδέλεια με εξαιρετική λεπτομέρεια.

Το graphic novel των 152 σελίδων είναι πλέον διαθέσιμο σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία, και της Πάτρας και στα online καταστήματα.

Στο μεταξύ σε λίγες μέρες, από 3-10 (και στις 2-10 σε preview) ξεκινά η προβολή της πολυαναμενόμενης ταινίας «Joker: Τρέλα για δύο» σε σκηνοθεσία Τοντ Φίλιπς με την Lady Gaga και τον Χοακίν Φίνιξ και πάλι στο ρόλο του Τζόκερ.  

Σενάριο: Scott Silver, Todd Phillips και Bob Kane.

Eπιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture