Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 31-10 στις Ελληνικές αίθουσες το φιλμ σοκ «The Substance: Το Ελιξήριο της Νιότης» με την Ντέμι Μουρ

Στις 31-10 στις Ελληνικές αίθουσες το φι...
Μαρτάτος Tάκης

Θα προηγηθεί προβολή της ταινίας της Κοραλί Φαρζά στις 30ες Νύχτες Πρεμιέρας στην Αθήνα

Το φιλμ «The Substance: Το Ελιξήριο της Νιότης», η ταινία-σοκ του φετινού Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Καννών, θα προβληθεί όπως έγινε γνωστό στις 30ές Νύχτες Πρεμιέρας που ξεκινούν στις 2-10 και θα ακολουθήσει η έξοδος του στις αίθουσες σε διανομή από την Feelgood, από την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024.

Πρόκειται για την πολυσυζητημένη ταινία της Κοραλί Φαρζά με πρωταγωνίστριες τις Ντέμι Μουρ και Μάργκαρετ Κουόλι

Έχεις ποτέ φανταστεί μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου; Θα είσαι εσύ. Απλώς θα είσαι καλύτερη από κάθε άποψη. Σοβαρά. Πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το νέο προϊόν. Ονομάζεται η Ουσία (Substance). Άλλαξε τη ζωή μου. Δημιουργεί έναν άλλο εαυτό. Έναν καινούριο, πιο νέο, πιο όμορφο, πιο τέλειο εαυτό. Ισχύει μόνο ένας κανόνας: Πρέπει να μοιράζεστε τον χρόνο. Μία εβδομάδα για εσένα, μία εβδομάδα για τον νέο σου εαυτό. Επτά μέρες ο καθένας. Μία τέλεια ισορροπία. Εύκολο. Σωστά; Αν σέβεσαι την ισορροπία… τι μπορεί να πάει στραβά;

Σενάριο/Σκηνοθεσία: Coralie Fargeat.

Στο πλάι της σούπερ σταρ Demi Moore και της Margaret Qualley, παίζει και ο 70χρονος σταρ Dennis Quaid.

Όπως τονίζεται στο σάιτ των Νυχτών Πρεμιέρας, στην πιο εξωφρενικά θαρραλέα ερμηνεία της καριέρας της, η 61χρονη Ντέμι Μουρ υποδύεται μια ξεπεσμένη σταρ, με την κάποτε λαμπρή, οσκαρική καριέρα της να έχει περιοριστεί σε ένα τηλεοπτικό σόου γυμναστικής. Όταν το κανάλι την αντικαθιστά με μια νεαρή παρουσιάστρια, θα καταφύγει σε μια μυστηριώδη ουσία που υπόσχεται να βγάλει από μέσα της –κυριολεκτικά– τον καλύτερο, νεότερο και ομορφότερο εαυτό της. Όχι όμως δίχως τίμημα.

Τίποτα δεν μπορεί να σας προετοιμάσει για την ταινία που έκανε το Φεστιβάλ Καννών να αντηχεί από ουρλιαχτά αποστροφής και ενθουσιασμού, καθώς η Κοραλί Φαρζά βάζει στο φεμινιστικό μπλέντερ της τις πιο γενναίες δόσεις body horror της τελευταίας δεκαετίας για να παραδώσει μια απολαυστική σάτιρα για τη συμπεριφορά που επιφυλάσσει στις γυναίκες η βιομηχανία του θεάματος.

Αναπολογητικά camp κι απερίγραπτα αιματηρή, η θρασύτατη δημιουργία της απέσπασε το βραβείο σεναρίου στις Κάννες, δίνοντας νέο νόημα στον όρο midnight movie.

Η Ντέμι Μουρ έχει υπάρξει από τις μεγαλύτερες σταρ του Χόλιγουντ των 90ς με ταινίες όπως «Αόρατος εραστής», «Ανήθικη πρόταση», «Α Few Good Men», «Αποκαλύψεις – Disclosure», «Striptease», κ.α.

Το φιλμ «The Substance: Το Ελιξήριο της Νιότης» το περιμένουμε για προβολή όταν βγει και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture