Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αποθεώθηκε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αποθεώθηκε στο Roy...

Η αφιέρωση στην Μαρινέλλα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός καθήλωσε το κοινό, σε συναυλία, στο εμβληματικό Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, κράτησε την ελληνική σημαία στα χέρια του και αποθεώθηκε.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγραψε ιστορία με τη συναυλία του στο εμβληματικό Royal Albert Hall στο Λονδίνο. Μπήκε στη λίστα, των ελάχιστων Ελλήνων καλλιτεχνών που έχουν φιλοξενηθεί στην ιστορική και φημισμένη αίθουσα συναυλιών, μεταξύ των οποίων οι Μίκης Θεοδωράκης, Yanni, Σταμάτης Σπανουδάκης, Νάνα Μούσχουρη, Γιώργος Νταλάρας και Άννα Βίσση.

Η συναυλία στο Royal Albert Hall ήρθε μετά την περσινή εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Barclays Center, με την οποία έγινε ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που έκανε sold out στο θρυλικό venue της Νέας Υόρκης.

Πλαισιωμένος από συμφωνική ορχήστρα και αξιόλογους σολίστες, ο επιτυχημένος και πάντα δημιουργικός καλλιτέχνης παρουσίασε μία υψηλής αισθητικής μουσική παράσταση με τρεις ιδιαίτερες θεματικές ενότητες.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε μερικές από τις no1 προσωπικές δισκογραφικές επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού, τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών που έχουν αφήσει εποχή, καθώς και τραγούδια από την πλούσια μουσική παράδοση και κληρονομιά της χώρας μας, που έδωσαν «άρωμα» Ελλάδας στο φημισμένο θέατρο του Λονδίνου.

Μία από τις συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν η αναφορά του στην Μαρινέλλα, στην οποία αφιέρωσε το τραγούδι «Παιδί Γενναίο».

Μετά τη συναυλία του στο Royal Albert Hall, ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα χαρίσει συναρπαστικές μουσικές στιγμές στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, σε παραγωγή της Panik Live Productions, ενισχύοντας μέσα από τη μουσική το μεγάλο και σπουδαίο έργο της Aurora, που στηρίζει ασθενείς με λευχαιμία και τις οικογένειές τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight