Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εκτός ελέγχου η βία μεταξύ ανηλίκων - Δυο νέα περιστατικά με πρωταγωνίστριες μαθήτριες

Πάτρα: Εκτός ελέγχου η βία μεταξύ ανηλίκ...

Συλλήψεις από την αστυνομία

Εκτός ελέγχου και στην Πάτρα η κατάσταση με την παραβατικότητα ανηλίκων με τα περιστατικά ξυλοδαρμών σε σχολικά προαύλια ή έξω από σχολικές μονάδες της περιοχής να είναι συνεχή!

Δυο νέα συμβάντα έρχονται να επιβεβαιώσουν την κρισιμότητα της κατάστασης που έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις με τα συμβάντα ξυλοδαρμών μεταξύ μαθητών είναι καθημερινά.

Στην πρώτη περίπτωση οι αστυνομικοί του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ανήλικης για σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων.

Ειδικότερα, 17χρονη μαθήτρια βρισκόμενη έξω από σχολικό συγκρότημα επιτέθηκε και γρονθοκόπησε στο μάγουλο και στο αυτί 17χρονη συμμαθήτρια της και παράλληλα την εξύβρισε.
Η 17χρονη, συνοδευόμενη από την μητέρα της μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, σε προαύλιο σχολικού συγκροτήματος, μια 15χρονη και μια 13χρονη συνεπλάκησαν και τραυμάτισαν η μια την άλλη στο πρόσωπο, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία η 13χρονη εξύβρισε την 15χρονη.

Και οι δυο συνελήφθησαν για σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων και εξύβριση. Επίσης συνελήφθησαν και οι μητέρες των δυο ανήλικων κοριτσιών για παραμέληση της εποπτείας τους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις