Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Οι pin up καμπύλες της Κάιλι Τζένερ έκλεψαν την παράσταση στο Schiaparelli show

Οι pin up καμπύλες της Κάιλι Τζένερ έκλε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το ύφος της femme fatale φαντάζει μεν πια ξεπερασμένο, όμως όταν «σου πάει» τόσο…

Aφιξη super star για την 27χρονη καλιφορνέζα Κάιλι Τζένερ στην εμβληματική Place Vendome του Παρισιού το βράδυ της Πέμπτης.

Η μικρότερη αδελφή της reality φαμίλιας Καρντάσιαν, που έχει εξελιχθεί σε φαινόμενο του διαδικτύου αλλά και της βιομηχανίας ομορφιάς, έκανε πάταγο.

 Με το που βγήκε από τη μαύρη λιμουζίνα για να παρακολουθήσει το Schiaparelli show, το συγκεντρωμένο πλήθος τη φώναζε και χειροκροτούσε ενώ οι φωτογράφοι ήταν ανάστατοι. Η αλήθεια είναι πως το style ήταν αυτό που της πηγαίνει περισσότερο. Ένα βαμπ midi dress που κολλούσε ασφυκτικά στις καμπύλες της. Η μέση της φαινόταν απίστευτα μικροσκοπική. Το φόρεμα Shiaparelli υπογράμμιζε τη σιλουέτα «κλεψύδρα» που διαθέτει στο έπακρο. Το ντεκολτέ της φάνταζε πολύ προκλητικό με λευκές τιράντες που διασταυρώνονταν μπροστά.

Η Κάιλι ολοκλήρωσε την εικόνα της με τα μαλλιά σε «σκάλες», τύπου old Hollywood, τσόκαρα  peep-toe και μακιγιάζ σε nude τόνους με πολύ glossy lipstick. Ολα ήταν ταιριαστά με το νάζι και τη φυσική γλύκα της προσωπικότητάς της.

Είναι πάντα καλεσμένη στις επιδείξεις του Daniel Rusberry και δεν διστάζει να φορέσει τις πιο avant garde και σουρεαλιστικές προτάσεις του. Αυτή τη φορά ήταν πιο απλή, αλλά φάνηκε γεννημένη femme fatale.

Ακόμα και η αδελφή της Κένταλ Τζένερ που περπάτησε με sexy μπούστο στην πασαρέλα, οι καλλονές Ιρίνα Σάικ και Αντριάνα Λίμα που συμμετείχαν επίσης, δεν κατόρθωσαν να την ανταγωνιστούν. Εκλεψε την παράσταση κατά κοινή ομολογία. Τα στιγμιότυπα στο διαδίκτυο απέδειξαν πως ήταν το κεντρικό πρόσωπο του event. Tαυτόχρονα τα περιοδικά την  ανακήρυξαν την πιο hot παρουσία της Paris Fashion Week. Συμφωνείτε; 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View