Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη: «Μου έκλεισαν την πόρτα και τραβούσαν βίντεο» λέει ο 14χρονος που τον εγκλώβισαν στις τουαλέτες 3 συμμαθητές του

Θεσσαλονίκη: «Μου έκλεισαν την πόρτα και...

Δείτε αναλυτικά

Ανήλικοι έκλεισαν συμμαθητή τους στις τουαλέτες του σχολείου τους στη Θεσσαλονίκη και τον βιντεοσκοσκοπούσαν. Το 14χρονο θύμα και ο πατέρας του περιγράφουν όσα έγιναν.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 14χρονου θύματος, γύρω στις 11 το πρωί της Τετάρτης (25.9.24), οι τρεις ανήλικοι εγκλώβισαν μέσα στην τουαλέτα του σχολείου τους τον συμμαθητή τους στη Θεσσαλονίκη και απειλώντας τον, ενώ ένας απ’ αυτούς, με τη συνδρομή και των υπολοίπων, κατέγραψε την πράξη τους με κινητό τηλέφωνο.

Σοκαρισμένος ο 14χρονος μιλάει για όσα έγιναν:

«Μου έκλεισαν την πόρτα αυτά τα παιδιά και τραβούσαν βίντεο. Το βίντεο το είδα κιόλας. Δείχνει απο έξω όλα αυτά που έκαναν, που ο ένας έκλεινε την πόρτα και δεν με άφηνε να βγω. Είμαι καλύτερα τώρα. Δεν ήταν εύκολο. Με αυτά τα παιδιά έκανα παρέα στο δημοτικό και μάλιστα με πείραζεν απο τότε».

 Ο πατέρας του 14χρονου ζητάει την παραδειγματική τιμωρία των δραστών:

«Όλα έγιναν όταν πήγε ο γιος μου στην τουαλέτα του σχολείου. Ξαφνικά άκουσε κάτι, έναν θόρυβο αλλά δεν κατάλαβε τι ήταν. Προσπάθησε να βγεί για να γυρίσει στην αίθουσα του, στο μάθημα, και κατάλαβε ότι κάποιοι τον είχαν κλείσει μέσα. Ήταν τρία άτομα. Ο ένας κρατούσε κλειστή την πόρτα, ο δεύτερος βιντεοσκοπούσε και ο τρίτος κρατούσε τσίλιες. Φώναζε βοήθεια αλλά δεν τον άκουγε κανείς. Όταν πλεόν του άνοιξαν την πόρτα πήγε και τα είπε στους καθηγητές και ο διευθυντής τους έδωσε αποβολή. Τα συγκεκριμένα άτομα έχουν κάνει πολλά στο παιδί μου σε αυτό το σχολείο. Έχω προσπαθήσει να μιλήσω πολλές φορές στη διεύθυνση του σχολείου αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Του προκαλούσαν πολλά προβλήματα. Μια φορά έβαλαν έναν σουγιά στην κασετίνα του χωρίς να ξέρει ο γιος μου.  Άλλη φορά κάπνιζαν αυτοί, έλεγαν ότι καπνίζει ο γιος μου για παράδειγμα».

Οι δράστες, που είναι δύο 14χρονοι και ένας 15χρονος, απειλούσαν τον 14χρονο συμμαθητή τους ότι εάν μιλήσει θα τον χτυπήσουν.

Μετά την καταγγελία του 14χρονου, οι τρεις νεαροί συνελήφθησαν και σήμερα το πρωί απολογήθηκαν στον ανακριτή και αφέθηκαν ελεύθεροι με τον όρο επιτήρησης απο επιμελητή ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις συλληφθέντες ζήτησαν συγγνώμη, ενώ αποδέχθηκαν την πράξη τους, όμως αρνήθηκαν πως  απείλησαν τον συμμαθητή τους. 

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράνομη κατακράτηση, αποτύπωση μη δημόσιας πράξης, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και απειλή.

Από την ΕΛ.ΑΣ κατασχέθηκαν τα τρία κινητά τηλέφωνα των δραστών, τα οποία θα ερευνηθούν από την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

ΠΗΓΗ newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις