Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Ποδηλασία: Θρήνος για την απώλεια της 18χρονης Ελβετίδας Μουριέλ Φουρέρ

Ποδηλασία: Θρήνος για την απώλεια της 18...

Ο κόσμος της ποδηλασίας θρηνεί για την απώλεια της Μουριέλ Φουρέρ, η οποία χθες (26/9) είχε ένα σοβαρό ατύχημα στο αγώνισμα νεανίδων του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξήχθη στη χώρα της και το οποίο τελικά της κόστισε τη ζωή

Θλίψη στην παγκόσμια ποδηλασία μετά από τον θάνατο της Μουριέλ Φουρέρ.

«Με μεγάλη θλίψη, η Διεθνής Ένωση Ποδηλασίας (UCI) και η Οργανωτική Επιτροπή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Δρόμου και Paracycling Road 2024 UCI στη Ζυρίχη (Ελβετία) πληροφορήθηκαν σήμερα την τραγική είδηση του θανάτου της νεαρής Ελβετίδας ποδηλάτης Μουριέλ Φουρέρ. Με το θάνατος της Μουριέλ Φουρέρ, η διεθνής ποδηλατική κοινότητα χάνει μια αθλήτρια ποδηλασίας με λαμπρό μέλλον. Η 18χρονη υπέστη σοβαρή πτώση χθες, Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια του αγώνα δρόμου νεανίδων και υπέστη σοβαρό κρανιοκεγκεφαλικό τραύμα πριν μεταφερθεί με ελικόπτερο στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Δυστυχώς, πέθανε σήμερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ζυρίχης», ανέφερε η UCI και συνέχισε: 

 «Η UCI και η Οργανωτική Επιτροπή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Δρόμου και Paracycling UCI 2024 εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και την Ελβετική Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Η οικογένεια της Μουριέλ Φυρέρ ζητά την προστασία της ιδιωτικής της ζωής σεβαστή αυτή την πολύ οδυνηρή στιγμή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports