Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αλεξανδρούπολη: «Στείλαμε το παιδί σχολείο και γύρισε βιασμένο» λέει ο πατέρας του 5χρονου

Αλεξανδρούπολη: «Στείλαμε το παιδί σχολε...

Καταγγελία για βιασμό 5χρονου από συνομηλίκους του σε νηπιαγωγείο

«Στείλαμε το παιδί μας σχολείο και γύρισε βιασμένο», λέει o πατέρας του 5χρονου, ο οποίος κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι ο γιος του έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από δύο συνομηλίκους του στη διάρκεια διαλείμματος στο νηπιαγωγείο του στην Αλεξανδρούπολη.

Τη λύση σε μία πρωτοφανή και συνάμα περίεργη καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου προσπαθούν να βρουν οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος της Αλεξανδρούπολης.

 Οι αστυνομικοί κλήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (26.09.2024) από τους γιατρούς του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης για αναφερόμενο περιστατικό βιασμού ενός 5χρονου αγοριού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, αλλά και την προανάκριση των αστυνομικών, το παιδί φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά το πρωί της Πέμπτης από δύο συνομήλικά του αγόρια στους χώρους του νηπιαγωγείου. Ο 5χρονος όταν επέστρεψε στο σπίτι του παραπονέθηκε στους γονείς του για έντονη αδιαθεσία.

 «Το παιδί πονούσε και μας έδειχνε ότι πονούσε πίσω, δεν μπορούσε ούτε να ενεργηθεί. Η μαμά του προσπάθησε να το καλοπιάσει για να της πει το τι έχει συμβεί, τον ρωτούσε αν τον χτύπησε κάποιος στο σχολείο και το παιδί της είπε τι ακριβώς είχε γίνει», περιγράφει ο πατέρας του 5χρονου στο newsit.gr και στη συνέχεια υποστηρίζει:

«Τον πιάσανε δύο συνομήλικοί του, τον χτυπήσανε, τον πήγανε μέσα σε μια αίθουσα, τον ξάπλωσαν κάτω, ο ένας τον ακινητοποιούσε και ο άλλος τον κακοποίησε σεξουαλικά. Είχανε πιάσει πρώτα ένα άλλο παιδί αλλά τους ξέφυγε».

Συνεχίζοντας ο πατέρας του 5χρονου αγοριού αναφέρει τι έγινε αφότου μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο:

«Πονούσε πολύ, ήρθε ο παιδοχειρουργός και μας είπε ότι έχει γίνει κάτι στο παιδί. Μετά κάλεσαν παιδοψυχολόγο, αστυνομία, δώσαμε κατάθεση για το τι έχει γίνει. Από χθες νοσηλευόταν το παιδί και βγήκε πριν μία ώρα και τώρα η ψυχολογία του είναι χάλια, δεν μπορεί να κάτσει καθόλου, δεν γελάει μόνο μας κοιτάει. Είναι ήσυχο αλλά φαίνεται που δεν είναι καλά ψυχολογικά».

Όσον αφορά τώρα τα παιδιά που κατήγγειλε για βιασμό, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, του γιου του, πρόκειται για ξαδέρφια τα οποία είναι δεν έχουν την κατάλληλη επίβλεψη από τους γονείς τους:

«Είναι σαν αδέσποτα σκυλιά, παρατημένα εντελώς, μένουν κοντά στο σχολείο. Τώρα και να θέλουν να τα μαζέψουν αυτά τα παιδιά δεν μπορούν. Πετάνε πέτρες, φτύνουν, βρίζουν, χτυπάνε είναι αγρίμια, τώρα βιάζουν κιόλας».

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας της Αλεξανδρούπολης ο οποίος έχει διατάξει τη σύλληψη των δύο φερόμενων δραστών, καθώς και της δασκάλας του νηπιαγωγείου.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.

newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις