Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλλιάνος για τον καιρό: Ψύχρα από Δευτέρα - Πού θα δείξει 12°C

Καλλιάνος για τον καιρό: Ψύχρα από Δευτέ...

Η αλλαγή στον καιρό θα αρχίσει το απόγευμα της Κυριακής

Ψυχρός θα είναι ο καιρός από Δευτέρα, ενώ θα προηγηθεί ένα καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο, όπως προβλέπει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος. 

Ο υδράργυρος μάλιστα από τους 35°C που αναμένεται να καταγράψει το μεσημέρι της Κυριακής στην κεντρική Στερεά Ελλάδα, αναμένεται να φθάσει σε χαμηλότερη ελάχιστη στους 12°C το πρωί της Δευτέρας. Σύμφωνα με την πρόβλεψη του Γιάννη Καλλιάνου, η αλλαγή στον καιρό θα αρχίσει το απόγευμα της Κυριακής, από τα βορειοανατολικά της χώρας, τη Θράκη, την Ανατολική Μακεδονία και τα νησιά του Αιγαίου, όπου εκτός από πολύ ισχυρούς βοριάδες, θα σημειωθούν και ισχυρές βροχές και καταιγίδες, δυνητικά επικίνδυνες. 

Ωστόσο, όπως επισήμανε ο κ. Καλλιάνος μιλώντας στο Mega, τα φαινόμενα δεν θα επεκταθούν, πέραν των βοριάδων που θα επηρεάζουν όλη τη χώρα μέχρι το πρωί της Δευτέρας. Οι βοριάδες που αναμένεται να είναι έντασης 8-9 μποφόρ, θα ρίξουν τη θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα, με ανώτερες τιμές στους 26-27 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο, στις 7 το πρωί της Κυριακής, όσοι ξυπνούν για να πάνε στις δουλειές τους ή στο σχολείο, θα συναντήσουν ψύχρα ή και κρύο - καθώς, ενδεικτικά, στα Γιάννενα το θερμόμετρο αναμένεται να δείξει 12 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις