Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γλυφάδα: "Μαζεύτηκαν και φώναζαν fight, fight, fight" - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας του ξυλοδαρμού της 14χρονης

Γλυφάδα: "Μαζεύτηκαν και φώναζαν fi...

"Φαινόταν κάποιος που έδινε την κατεύθυνση. 'Η πρέπει να είχε σχέση με την κοπέλα ή ο δάσκαλός της που της είχε μάθε πολεμικές τέχνες" λέει

Από την περσινή σχολική χρονιά είχε αρχίσει η κόντρα της 14χρονης με τη συμμαθήτριά της που την ξυλοκόπησε άγρια στη Γλυφάδα, πριν από μερικές ημέρες.

Ο πατέρας της 14χρονης είχε αναφέρει στη διεύθυνση του σχολείου ότι η κόρη του δεχόταν bullying από τους συμμαθητές της, ανάμεσά τους και μία 14χρονη που πρωταγωνίστησε στον ξυλοδαρμό της.

Η συγκεκριμένη μαθήτρια απομακρύνθηκε από το σχολείο, ενώ υπήρξαν προστριβές με την οικογένειά της για το εν λόγω ζήτημα.

Ωστόσο, ο πατέρας της 14χρονης που ξυλοκοπήθηκε πήγε στη διεύθυνση του σχολείου στις 15/09 και γνωστοποίησε πως δίνονται διαδικτυακά ραντεβού με στόχο να επιτεθούν στην κόρη του, όμως το σχολείο δεν προέβη σε μέτρα πρόληψης.

Στον ξυλοδαρμό της 14χρονης εμπλέκονται παράλληλα και μία 16χρονη συμμαθήτριά της, αλλά και μία 14χρονη από άλλο σχολείο.

"Κάποιος έδωσε σύνθημα"
Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος είδε όσα δεν κατέγραψαν οι κάμερες, μίλησε για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης.

Όπως είπε, στο σημείο υπήρχε ένας νεαρός με τατουάζ στα χέρια και ακολουθούσε από πίσω την παρέα που επιτέθηκε στην 14χρονη.

"Φεύγει η κοπέλα που δέρνει, τραβάει την άλλη από το μαλλί και τραβιούνται πιο πέρα. Είχε κάτι μπάζα, την τραβάει προς τα εκεί και πλακώνονται ξανά στο ξύλο. Πέφτουν άλλοι 4-5 πάνω της και την κλωτσάνε. Φώναζαν fight, fight, fight και μετά σταμάτησαν. Σαν να τους έδινε οδηγίες κάποιος", είπε και συμπλήρωσε:

"Φαινόταν ότι ήταν αυτός που έδινε την κατεύθυνση. Ή πρέπει να είχε σχέση με την κοπέλα ή ο δάσκαλός της που της είχε μάθε πολεμικές τέχνες".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις