Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Σύλληψη τριών μαθητών 14 και 15 ετών για εκδικητική πορνογραφία

Μεσολόγγι: Σύλληψη τριών μαθητών 14 και ...

Ένας εκ των μαθητών είχε παραποιήσει φωτογραφία συμμαθήτριάς τους εμφανίζοντας την γυμνή, ενώ ανήρτησαν την εικόνα και στο διαδίκτυο.

Τρεις έφηβοι, μόλις 14 και 15 ετών, συνελήφθησαν για εκδικητική πορνογραφία στο Μεσολόγγι .

Ένας εκ των μαθητών είχε παραποιήσει φωτογραφία συμμαθήτριάς τους εμφανίζοντας την γυμνή, ενώ ανήρτησαν την εικόνα και στο διαδίκτυο. 

Η αστυνομία συνέβαλε και τους τρεις γονείς των παιδιών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Οι αρχές κατέσχεσαν τα κινητά τηλέφωνα των μαθητών για περεταίρω έρευνα.
Οι τρεις μαθητές ηλικίας 14 οι δύο και 15 ετών ο ένας είχαν πάρει την φωτογραφία μιας συμμαθήτριάς τους και κάνοντας μοντάζ την εμφάνισαν γυμνή.

Όταν αντιλήφθηκε η μαθήτρια τι είχε συμβεί, καθώς οι νεαροί μαθητές είχαν “ανεβάσει” στο διαδίκτυο και στην ομάδα τους την συγκεκριμένη φωτογραφία, ενημέρωσε τους γονείς της που με την σειρά τους απευθύνθηκαν στην Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί εκτός από τους 3 νεαρούς συνέλαβαν και τους τρεις γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Πάντως οι αστυνομικοί συνεχίζουν τον έλεγχο για να διαπιστώσουν εάν η παραποιημένη φωτογραφία της κοπέλας έχει διακινηθεί και σε άλλους χώρους του διαδικτύου και για τον σκοπό αυτό έχουν πάρει τα κινητά τηλέφωνα των μαθητών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Αφέθηκαν ελεύθεροι και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, τρεις ανήλικοι, ηλικίας 15, 14 και 13 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για προσβολή γενετησίας ευπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και εκδικητική πορνογραφία.
Παράλληλα, συνελήφθησαν οι γονείς των τριών ανηλίκων για την παραμέληση της εποπτείας τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία γονέα ανήλικης μαθήτριας, οι τρεις κατηγορούμενοι τροποποίησαν εικόνα της ανήλικης, και την απεικόνισαν κατά τρόπο, που προσβάλει την γενετήσια ευπρέπεια της, ενώ στη συνέχεια διένειμαν την εικόνα μεταξύ τους.

Σε σωματικές έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους τρεις ανήλικους βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία θα αποσταλούν στο Τμήμα Ψηφιακών Πειστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω έρευνα.

Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας /Παράλληλα έδρα Μεσολογγίου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις